7 handige tips om meer positieve energie en geluk uit je huis te halen

We weten het: het leven gaat niet altijd over rozen. Soms gaat alles fout, raken we ontmoedigd en hebben we ernstig behoefte aan positieve energie. Als je ervan uitgaat dat iets positiefs andere positieve dingen aantrekt, is het zaak om je omringen met positieve dingen. Dus glimlach, kijk om je heen, praat met mensen en luister naar vrolijke muziek. Ook tastbare zaken kunnen positieve gedachten en een goede sfeer opwekken. Om je te helpen om geluk en energie je huis binnen te krijgen, laten we je in dit ideeënboek 7 elementen zien, die positieve energie aan te trekken of op z’n minst de negatieve energie te neutraliseren. Het is nooit te laat om dingen te veranderen en op zoek te gaan naar positieve dingen. Dus bekijk de tips en breng ze in de praktijk!

 

1. Bloemen en planten doen je goed

Positiviteit huis

Bloemen of levende planten in huis zijn fantastisch. Ze zuiveren de lucht en geven je positieve energie.

2. Aloë vera in je huis

Positiviteit huis
De plant aloë vera is bekend om zijn helende eigenschappen, de plant wordt volop gebruikt voor diverse medische doeleinden en dat al sinds vele jaren. Een aloe vera is ideaal voor in huis. Deze plant is decoratief, absorbeert negatieve energie en zuivert de lucht. Geweldig, toch?

3. Bamboe is Feng Shui

Positiviteit huis

Als we het dan toch over planten hebben, moeten we zeker de bamboe noemen. Bamboe trekt welvaart en succes aan, omdat het op grote schaal wordt gebruikt in de filosofie van Feng Shui. Men neemt aan dat het de energiestromen gunstig beïnvloedt door de succesvolle combinatie van de elementen water en hout. Perfect om positieve energie in huis te halen.

 

4. Witte kaarsen voor goede energie

witte kaarsen

Houd je van kaarslicht? Kies dan voor witte kaarsen te kiezen, want die zorgen voor goede vibes.
Kaarslicht in huis is altijd goed: het zorgt voor een zeer aangename en ontspannen sfeer.

 

5. Een schoon huis

gelukkig

 Een schoon huis is een huis met goede energie. Houd je huis opgeruimd en netjes, dan blijft de goede energie stromen.

 

6. Open de ramen en laat natuurlijke licht binnen

Positiviteit huis
Zet de ramen van je huis iedere dag open, al is het maar vijf minuten! Laat het zonlicht binnen, want dat is de belangrijkste levensbron.

7. Katten zetten negatieve energie om in positieve energie

Positiviteit huis

Dieren geven ons over het algemeen een goed gevoel, ze omringen ons met liefde en genegenheid. Katten zijn zeer zacht en dus aaibaar en ze verstaan de kunst om negatieve energieën te absorberen, en zelfs om te zetten in positieve energie. Echt waar: aai een kat en de stress valt van je af.

 

Ook interessant:

Deel dit bericht op
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK