Eenzame man (94) bouwt zwembad voor buurtkinderen

De 94-jarige Keith Davison voelde zich nadat zijn vrouw overleed ontzettend eenzaam. Door een slim plan krijgt hij nu toch weer mensen over de vloer.

Aan ABC vertelde Davison dat het zo stil was sinds Evy was overleden. „Ze was het belangrijkste in mijn leven en is dat jarenlang geweest. Tijdens het rouwproces had ik het gevoel dat ik meer moest doen.”

ZWEMBAD

Davison besloot om zijn huis op te fleuren door een zwembad in zijn tuin te laten bouwen, iets wat in zijn kleine woonplaats in Minnesota nog ontbrak. Met behulp van een bedrijf dat nota bene 40 jaar eerder een zwembad voor Davison had gebouwd, kwam een plan tot stand.

Hij liet in juli een zwembad bouwen in zijn tuin en nodigde de hele buurt uit. Sindsdien is zijn tuin dagelijks gevuld met gelach en gejoel van uitbundige kinderen. ,,Ik wist wel dat ze zouden komen.”

Terwijl de kleintjes zich vermaken in het water, praten hun ouders bij met hun buurman Keith. Want dat is de enige voorwaarde die Keith stelt: ouders moeten mee. ,,Ik staar in ieder geval niet meer naar de muren”, zegt hij met een brede glimlach op zijn gezicht.

De bejaarde man die zelf een dochter en twee zonen heeft maar geen kleinkinderen, is nu een ‘surrogaatopa’ geworden voor de kinderen van de buren. En hij is bijna nooit meer alleen.

Bron: Metronieuws

Deel dit bericht op
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK