Esther Krook over Coach Kompas: “Het gaf enorme verdieping van mijn doelgroep!”

Volg je hart dat klopt altijd!

Een uitspraak die bij mij pas is geland nadat ik mijn Big Five for Life en reden van bestaan heb ontdekt.

Om die niche aan te scherpen en echt duidelijk te krijgen wat ik wil en wat ik wil dat het resultaat van mijn klanten is heb ik het Coach Kompas gevolgd.

Een verdieping van mijn niche

Ik wist al dat ik Big Five for Life coach wilde worden en deze twee livedagen waren een enorme verdieping van mijn niche, doelgroep en plan voor de toekomst. Coach Kompas volg je met andere coaches zo dat je elkaar kan motiveren en positief aanjagen.

Positieve Business Aanjager

Ondernemen werd steeds leuker en van VA ben ik naar de eerste Positieve Business Aanjager van Nederland gegaan. Een Positieve Business Aanjager is iemand die je aanjaagt op de manier die bij je past door het inzetten van Positieve Aanjagers. En positieve aanjagers zijn hulpmiddelen die je triggeren om in actie te komen zoals online trainingen, live dagen, persoonlijkheidstest, nieuwsbrieven, quotes, cadeaus, 1:1 begeleiding en nog veel meer. Met als resultaat van hard werken met een D naar werken met je hart met een T.

Mijn eigen doelgroep

Mijn doelgroep is tijdens Coach Kompas bevestigd en verdiept. Veel 40+ vrouwen zitten ’s avonds op de bank en denken “Was dit het nou weer voor vandaag”. Iets zit er in hun een droom/wens maar het komt er niet uit. Ze zijn al ondernemer of willen gaan ondernemen, maar zetten niet de stappen die ze willen zetten. Dan kom ik in actie als Positieve Business Aanjager. Ze verdienen het want volg je hart dat klopt altijd.

Zo duidelijk als alles nu voor mij is kan het voor jou ook worden.
Volg het Coach Kompas!

Esther Krook

Esther Krook

Esther Krook

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK