Happinez:

Wie heel bewust stilstaat bij zijn belangrijkste levensdoelen en daarnaar handelt, weet altijd welke beslissing het beste is.  Dat is de essentie van de Big five for Life-methode.

Veel mensen vinden het lastig om knopen door te hakken. Het is soms al lastig om te kiezen wat we vanavond willen eten, laat staan wat we moeten doen in grote levensbeslissingen. Om die reden blijven we vaak veel te lang doorsukkelen in een situatie waarin we niet optimaal gelukkig zijn. Uit angst voor het onbekende en onzekere, verstijven we en blijven we doorleven op de automatische piloot. Gek eigenlijk, want we weten allemaal dat we daar écht niet gelukkig van worden.

Een van de grote redenen dat we het moeilijk vinden om knopen door te hakken, is omdat we stiekem niet zo goed weten wat we eigenlijk willen. En als je niet weet wat je wil, wat is dan het juiste om te doen? Het is daarom dat mensen te lang blijven hangen in banen die weinig voldoening geven, of in relaties waarvan we stiekem toch al weten dat er geen toekomst in zit. Wie hier tegenaan loopt, zou zich eens moeten verdiepen in de Big five for life-methode van John P. Strelecky.

Lees veder:https://www.happinez.nl/groei/grote-levensbeslissing-big-five-for-life/

 

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK
X
X
X