Hoofdkantoor in de Spotlight | Daniëlle Boonstra

Daniëlle Boonstra

Communicatie marketing stagiaire 

Spotlight geluk

Wie ben jij in 1 zin?

“Een liefdevol en open meisje dat geniet van de ups en downs in het leven en met haar levenslessen graag anderen inspireert en helpt.”

Wanneer maakte je voor het eerst kennis met Big Five for Life en hoe ging dat?

“Tijdens mijn opleiding was ik zoekende naar een stageadres dat écht goed bij mij zou passen. Na een hele bijzondere stage te hebben gevonden, was ik erg blij. Ik zou met een bekende coach samen meewerken in haar bedrijf. Alleen werd deze stage helaas afgezegd vanwege privé redenen. Erg teleurgesteld, dacht ik nooit meer een leuke stageadres te kunnen vinden.

Totdat iemand van school mij een vacature doorstuurde van Big Five for Life. Ik stopte al mijn liefde in de motivatiebrief en snel daarna begon mijn avontuur bij dit mooie bedrijf.”

Wat is jouw eigen Big Five en hoe leef jij hiernaar?

“Mijn reden van bestaan is: “Vanuit mijn spirituele reis, mijn en anderen hun geluk belichten.”

Het acroniem voor mijn Big Five is ‘DREAM’ en is als volgt:

Door mij te omringen met dieren in het hier en nu te leven.

Ik ben gek op dieren. Van jongs af aan reed ik al paard en was ik omringt met honden. Dieren zijn zo bijzonder. Ze kijken overal doorheen, of je er nu leuk uitziet of niet. Dieren brengen je in het hier en nu en zitten vol met liefde. Pure wezens, waar ik zielsgelukkig van word.

Spotlight geluk

Reizen maken die mij ondersteunen in mijn spirituele reis en authenticiteit.

Ik ben gek op reizen en Schiphol is voor mij echt the place to be. Ik zou ook nog steeds wel een stewardess carrière kunnen beginnen haha. Graag wil ik Zuid-Amerika en ook Azië helemaal ontdekken. Mijn favoriete reisbestemming? Natuurlijk het Caribisch gebied, waar ik ben opgegroeid en mijn hart voor altijd ligt.

Spotlight geluk

Elke dag geluksmomentjes vinden voor mijzelf en anderen.

Ik ben positief en help graag anderen. Ik geef vaak advies en vind het bijzonder om anderen blij en gelukkig te maken. Maar ik moet deze momentjes ook voor mijzelf inplannen, even een boek pakken, lekker kopje thee maken of knuffelen met de hond.

Anderen vanuit mijn authenticiteit helpen het geluk in het leven te vinden en te vergroten.

Ik ben soms net een kameleon. Ik kan mij heel goed aanpassen en voel aan wat de omgeving van mij verwacht. Maar je kan alleen uitblinken in de persoon wie je echt bent. En haar ontdek ik elke dag een beetje meer. En vanuit hier heb ik de ruimte, de liefde en de energie om mensen te helpen het geluk te vinden.

Mensen vanuit openheid met elkaar verbinden.

Een sterke drang naar respect en openheid heb ik mijn hele leven al gevoeld. Van racisme en discriminatie word ik witheet. Of dit nu gaat om huidskleur, religie, geaardheid, man/vrouw, rijk/arm, dik/dun, ik vind elk mens prachtig en uniek. En laten we nou eens ophouden met continu elkaar in hokjes plaatsen. Iedereen is uiteindelijk opzoek naar liefde en geluk. Lief zijn voor elkaar gaat ons als collectief extreem ver brengen.”

Gek weetje

“Ik had een fantastische kindertijd waarin veel tijd was voor mij en mijn ontwikkeling. Ik groeide op bij de zee en met lieve mensen om mij heen.
Tot mijn 6de levensjaar behoorden daar ook drie fantasie vriendjes bij. Chuta, Mika en Milo. Ik speelde dat we samen gingen vliegen naar Nederland, dat we op school waren, gingen paardrijden en ga zo maar door. Ze gingen ook mee als we uit eten gingen. Mijn ouders vonden dit wat minder denk ik, maar ja, er moesten drie extra stoelen, borden en glazen bij aan tafel.

Op een dag waren mijn fantasie vriendjes al lang niet meer langs geweest en vroeg mijn moeder: “Waar zijn Chuta, Mika en Milo?” Waarop ik antwoordde: “Huh, wie?”

Spotlight geluk

 

Ook interessant:

Ontdek jouw eigen Big Five for Life tijdens de Life Safari workshop

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK