Onze coaches | Evy De Smedt in de spotlight

Coach in de spotlight

Groeicoach

Evy De Smedt

coach groeien

“Ik hou van actie, interactie & co-creatie”

In de serie ‘coach in de spotlight’ gaan wij in gesprek met onze Big Five for Life coaches. Samen dragen zij bij aan meer (werk)geluk, focus, plezier en minder stress. Elk met een uniek verhaal waarom zij zo intrinsiek gemotiveerd zijn om mensen en organisaties in hun kracht te zetten.

Vandaag gaan wij in gesprek met Evy De Smedt.

Kun je wat over jezelf vertellen?

“Na de opleiding Communicatiebeheer-Public Relations heb ik 13 jaar in de media gewerkt. Ik voelde al snel de drang om te willen groeien. Ik was uitgekeken op de dagelijkse deadlines en voel een hoge interesse in de mens.

Mijn ouders zijn zelfstandig en mijn man ook. De drang om mensen te laten stralen werd groter en zo startte ik in 2018 als zelfstandige. Nu heb ik fantastische opleidingen in de pocket en sta ik klaar als groeicoach.

Daarnaast heb ik met mijn man Nico, twee fantastische dochters van 4 en 1,5 jaar en staat mijn gezin bovenaan mijn Big Five.”

Waarom ben jij Big Five for Life coach geworden?

“In mei 2020 sloeg ik voor het eerst het boek The Big Five for Life open en ik las het in één ruk uit. Zó geboeid was ik door de inspirerende woorden van John Strelecky. Dat was dan ook meteen de trigger om me verder te verdiepen in deze geweldige coachmethode. Ik was benieuwd of Big Five for Life een meerwaarde kon zijn voor mijn eigen coaching business. En dat was het ook! Tijdens de Life Safari vielen alle puzzelstukken fantastisch op hun plaats.

Daarnaast is het een laagdrempelige methode waarmee iemand op een eenvoudige manier met zichzelf in contact kan komen. Er komt veel interactie bij kijken en dat is voor mij zeker een meerwaarde.
Ik vind het fantastisch om het proces van mensen mee te maken en te zien dat ze altijd met een voldaan gevoel naar huis gaan.”

coach groeien

 

“Ik vind het fantastisch om het proces van mensen mee te maken en te zien dat ze altijd met een voldaan gevoel naar huis gaan.”

Wat is jouw Big Five en hoe leef jij hiernaar?

  • G ezin, mijn thuishaven van acceptatie en plezier
  • R uimte creëren voor plezier en verbinding
  • O ntwikkeling en groei
  • E en ieder inspireren en motiveren
  • I nvesteren in vastgoed

“Omdat ik vrij ambitieus ben, had ik nooit gedacht dat een gezin bovenaan mijn top 5 zou staan.
Maar de afgelopen jaren is mijn gezin echt key geworden. Ze zijn mijn alles. Ontwikkeling en groei vind ik voor mezelf zeer belangrijk. De afgelopen jaren heb ik hier dan ook veel prioriteit aan gegeven. Levenslang leren heeft er altijd al in gezeten en zal ook zo blijven.
Daarnaast vind ik het super boeiend als ik anderen kan inspireren en motiveren om de beste versie van zichzelf te worden. Om die reden heb ik er ook voor gekozen om er mijn beroep van te maken en als coach aan de slag te gaan.
Investeren in vastgoed is een wilde droom van mij, over 5 jaar zou ik graag iets aan zee willen kopen.”

Wat is jouw niche en kun je hier wat meer over vertellen?

“Ik richt mij naar enthousiaste ondernemers die goesting hebben om vooruit te gaan, die een drive hebben om te groeien.

Daarnaast zijn alle andere enthousiastelingen en nieuwsgierigaards ook welkom.”

Wie is jouw grootste inspirator?

“Iedereen die op mijn pad komt en mij iets kan bijbrengen is een inspirator.
In de afgelopen jaren ben ik er al heel wat tegen gekomen. Ik geloof er steevast in dat iemand op mijn pad komt op het moment dat ik het nodig heb. Ik zie daarom ook iedereen als een leermeester.”

Contactgegevens

Website: www.evydesmedt.be

Facebook: Evy De Smedt – Groeicoach 

LinkedIn: Evy De Smedt

Instagram: @evy.de.smedt 

E-mailadres: evy@evydesmedt.be

 

Ook interessant:

 

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK