Online coaching: de groeiende trend van nu

Coaching trend: online coachen wordt steeds populairder én effectiever.

Even een paar vraagjes… want in deze tijd kunnen wij als coaches elkaar natuurlijk perfect helpen. 

  • Ervaar jij soms ​​ook onrust in je coachpraktijk? 
  • Heb jij niet dat continue inkomen dat je eigenlijk wel voor ogen had?
  • Bereik jij niet (altijd) jouw doelgroep, maar grijp je snel ‘alles’ aan wat langskomt?
  • Benut jij vooral je eigen krachten, maar heb je nooit echt nagedacht over een eigen online coaching-academy met je eigen producten? Misschien omdat je er wat sceptisch over bent?

Online coaching trend

De online coaching trend is inmiddels ingeworteld in het dagelijkse leven. Overleg wordt al digitaal gedaan en het wordt nog vaak afgeraden om met een groepje bij elkaar te zitten.

Daarom gaan wij elkaar helpen in deze tijd. Want sinds kort heeft Big Five for Life speciaal voor coaches een gloednieuwe Academy: een online platform waar jij als whitelabel jouw training ook online kunt aanbieden. Dus niet alleen de methode van Big Five for Life, maar daarnaast ook jouw eigen trainingen. Denk aan NLP, persoonlijkheidstesten, yoga-oefeningen, paardencoaching, wandelcoaching, etc.

Combineer jouw live coachtraining

Blijf jij liever live trainen? Helemaal goed! Vul dan jouw live training aan met een slimme online coaching waarin jij je deelnemer prikkelt om alle input uit de training toe te passen in zijn leven met inspirerende oefeningen. Zo houd jij als coach gemakkelijk een oogje in het zeil, hoe het écht met je deelnemer gaat, na afloop.

online coaching trend


Ga weer voor RUST in je praktijk. Genereer inkomen met de producten die jij aanbiedt aan jouw doelgroep. Benut je eigen krachten en combineer deze met de online trend. Eerlijk is eerlijk: als je zelf niet meegaat met deze coaching trend van online coachen, zijn er anderen die het wél doen.

Borrelen er wat vragen bij je op over online coachen? Super! Meld je dan nu aan voor de eerst volgende informatiebijeenkomst, speciaal voor coaches. VOL = VOL!

EERSTVOLGENDE INFORMATIEBIJEENKOMSTEN:

Alles over online coachen en de wereldwijd succesvolle methode.

Geen evenementen

 

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK