Veelgestelde vragen over de Life Safari | Big Five for Life

Steeds meer mensen weten wat de Life Safari inhoudt, melden zich aan en leven hun Big Five. De vijf dingen die zij het allerliefst doen, zien en beleven. Zodat hun leven succesvol wordt, naar de definitie van succesvol volgens jezelf. Wij verzamelden de veelgestelde vragen. Mocht je naar aanleiding hiervan alsnog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Of je nu zelf op zoek bent naar focus in je leven of je wilt anderen inspireren met jouw kennis en passie voor coaching, een Life Safari is altijd een toevoeging in je leven. De recensies van de Life Safari zijn lovend: gemiddeld geven onze deelnemers ons een 8.7 voor de workshop. Voorheen was dit de Discovery Workshop, maar omdat wij graag een frisse wind in ons leven laten waaien, is deze geüpgraded naar de Life Safari.

Wat houdt de Life Safari precies in?

De Life Safari is een reis naar jouw Big Five for Life. Jouw Big Five bestaat uit de 5 belangrijkste dingen die jij wilt zien, doen en beleven. Je ontdekt je Big Five door laagdrempelige opdrachten, zowel individueel als in groepsverband. Je krijgt nieuwe inzichten (Aha’s!) en je ontdekt dingen die je van jezelf misschien niet wist, of waar je nooit specifiek de vinger op hebt kunnen leggen. Hierdoor maak je verbindingen en zo kom je bij jouw persoonlijke Big Five for Life.

Voor wie is de Life Safari?

De Life Safari is voor iedereen die focus (terug) wil in zijn of haar leven. Zonder focus hebben we last van keuzestress en willen we niets missen. We willen alles tegelijk beleven en daardoor missen we juist mooie museummomenten. Daar kom je niet verder mee. Is dit herkenbaar voor je? Dan is de Life Safari zeker iets voor jou!

Wanneer is de eerstvolgende Life Safari?

In de agenda vind je een handig overzicht met data en locaties.

Veelgestelde vragen Big Five for Life

Wat is de investering? Wordt het vergoed?

Deze investering in de rest van je leven bedraagt €1590 €795. Hiervoor krijg je 90 dagen online begeleiding in het implementeren van jouw Big Five in je leven. Daarvoor krijg je 2 gratis trainingsdagen waarin je je Big Five en Reden van Bestaan volledig ontdekt. Daar geven wij 100% garantie voor.

De kans is groot dat de training wordt vergoed door je werkgever, omdat Big Five for Life CRKBO geregistreerd is. Dit betekent dat de training vanuit het opleidingsbudget van je werkgever gefinancierd kan worden.

Recensies over Life Safari

Er zijn vele mensen die naar aanleiding van de Life Safari (of destijds de Discovery Workshop) hun Big Five zijn gaan leven. Een bijzonder moment in het leven, waar je zelf een omslagpunt bereikt, voelt en doorvoert in je leven.

Een greep uit de vele reacties die wij krijgen zijn:

“Als je wilt veranderen, is dit de opstapplaats”

“Een ontdekkingstocht/Safari naar de ware ik”

“Mijn mist is opgetrokken”

De rest van de recensies vind je hier.

Wil je je graag aanmelden voor de Life Safari en ontdekken wat jouw Big Five for Life is? Meld je hier aan.

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK