Zonder beperking

vrijheid

Vorige week vertelde ik je al over mijn ‘perfecte’ leven.(Goede baan, leaseauto, een vrijstaand huis aan de Hollandse IJssel, prachtige dochter, fijne vrienden. Wat wil een mens nog meer?)

Mijn reden van bestaan is:

Het beleven en delen van inspirerende verhalen.

Mijn Big Five is: MELIG

Moeder: Mijn dochter begeleiden tot authentieke vrouw die haar dromen leeft.
Ervaren: Ervaren en genieten van wat is.
Liefde: Verbinden/in contact brengen van mensen.
In Flow creëren. (Puzzelen, schilderen, excel sheets, etc.)
Groei: Persoonlijk bewustzijn van mezelf en anderen verhogen, zodat alles kan groeien.

Door te leven volgens mijn Big Five is mijn leven behoorlijk veranderd.

Ik zag in dat mijn baan met aanzien me helemaal niet gelukkig maakt. Ik ben veel gelukkiger als ik met mensen werk voor een doel dat er toe doet.

Ik heb samen met een compagnon de website: Zonderbeperking.nl gelanceerd. Een website voor het vinden van geschikte vakantiebestemmingen, restaurants (en in de toekomst dagjes uit) voor mensen met een lichamelijke beperking. Een site met heel veel informatie over de toegankelijkheid en een overzicht van aanpassingen en voozonderbeperking.nlrzieningen. Er zijn zoekfilters op de meest voorkomende aanpassingen en voorzieningen, zodat er een gericht aanbod is en jezelf aan de hand van je eigen behoefte kan bepalen welk van deze accommodaties het beste bij jouw beperking en wensen voor een fantastische vakantie past.

Met deze site kan ik een bijdrage leveren aan anderen en aan het creëren van inspirerende (vakantie) verhalen. Echt fantastisch!

Ik zorg dat accommodatiehouders en vakantiegangers elkaar vinden en ben heerlijk aan het puzzelen om een goed overzicht weer te geven op de site, zodat anderen daar gebruik van kunnen maken.

Ik leer heel veel van social media, netwerken en kom in contact met hele inspirerende mensen.

Werken voelt zo anders als het aansluit bij je hart. En het lijkt of je dat dan ook uitstraalt. We krijgen zoveel positieve geluiden terug uit de markt. “Eindelijk een site die het snapt!” “Wat een compleet plaatje!” “Eindelijk keuze voor mijn vakantie in plaats van weer naar hetzelfde huisje terug, omdat dit nou eenmaal voldoet.”leef je passie

Voor mezelf werken zorgt ook dat ik meer tijd met mijn dochter door kan brengen. Niet dat ik nu minder uren werk, maar ik kan nu beter sturen op de tijden dat ik werk. Bijvoorbeeld in de avond als mijn dochter slaapt. En dan kan ik overdag als mijn dochter bij me is, tijd aan haar besteden, met mijn volledige aandacht. En Ik kan langere lunchpauze nemen, zodat ik kan sporten waarna ik productiever ben en minder tijd nodig heb om hetzelfde te bereiken. (Weinig werkgevers die deze ruimte bieden.)

freedom-vrijheidblijheid-800En dat als alleenstaande moeder met een hypotheek. De meeste mensen om me heen begrijpen niet dat ik dit durf. En ik heb ook geen idee of ik hiermee genoeg inkomen kan genereren. Maar ik heb zoveel geloof in zonderbeperking.nl en het geeft me zoveel voldoening, dat ik er volledig voor ga.

Ik woon nu in een rijtjes huis waar de trein zo ongeveer in mijn voortuin rijdt ipv het vrijstaande huis aan de IJssel. Een bewuste keus. Ik rij in een gedeukte Panda ipv een leaseauto. Een bewuste keus. Dit huis en deze auto, geven mij veel minder vaste lasten en dat geeft mij weer ruimte en vertrouwen om te werken aan hetgeen dat me voldoening geeft. Ik heb tenslotte minder inkomen nodig, dus heb meer financiële speling.

Keuzes maak ik nu bewust ipv dat ik me laat leiden door wat er gebeurt. Het voelt alsof ik veel meer leef. Ik ken ook minder angst. Maar daarover vertel ik volgende keer meer.

 

Deel dit bericht op
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK