coach-photo

"Ik weet als geen ander hoe lastig het is om tegen de verwachtingen van anderen in te gaan of te doen wat jíj wilt"

Lifecoach Athilde Whyte

Coach, spiegel en geweten

“Als ik maar goed genoeg mijn best doe, komt het wel goed.” Met die instelling heb ik het grootste deel van mijn leven geleid. Zat iets tegen, dan loste ik het op. En was ik ongelukkig, dan was ík degene die moest veranderen.

Zelfliefde ís geen jeukwoord

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om tegen de verwachtingen van anderen in te gaan of te doen wat jíj wilt. Maar ik weet ook als geen ander hoeveel het je uiteindelijk oplevert als je je hart volgt. Hoeveel mooier het leven wordt als je zelfliefde niet meer als jeukwoord ziet, maar als manier om te komen waar je echt wilt zijn. En hoe ook je omgeving daarvan opknapt.

Impact op geluk

Ik zet mijn levenslessen, mensenkennis én jarenlange werkervaring als teamleider/coach al jaren dagelijks in om mensen daarbij te helpen. Ik ben niet alleen een coach, maar ook een spiegel en geweten. Ik zie meteen waar het potentieel zit, maar weet ook snel waar de pijnpunten liggen. Door dat in beeld te brengen en te benoemen, zien de mensen met wie ik werk snel weer wie ze echt zijn en waar ze naartoe willen. Ze nemen het roer weer in eigen hand. En ik? Ik stuur zachtjes bij waar nodig, zie toe op de richting die ze inslaan. En ik zie dat mijn werk impact heeft.
Dat maakt me een ontzettend gelukkig mens.

Geven, geven, geven

Maar harder werken en nóg meer geven zijn niet de sleutels voor een gelukkiger leven, weet ik na een moeilijke jeugd en twee gestrande huwelijken. Kiezen voor jezelf is dat wel. Ook als dat in eerste instantie een scheiding en een berg schulden oplevert.

 

 

Mijn Big Five for Life en Reden van bestaan

FLIRT

Financieel onafhankelijk = vrijheid en autonomie deze zijn erg belangrijk voor mij

Liefde = liefde voor mezelf en mijn gezin, en de mensen die ik liefheb. Liefde is de basis voor mij of je leeft het leven vanuit liefde of vanuit angst. Bij alles wat er is kan je altijd de keus maken om voor liefde te kiezen. Dit is zodra je je er bewust van wordt een bewuste keus. Bij alles wat er op mijn pad komt kies ik altijd de weg vanuit liefde en dit heeft me alles gebracht. Het leven is liefde, overvloedig en moeiteloos als je het wilt zien en ervaren.

Inspireren = een must mijn diepste drijfveer, mijn grootste passie. Al zou ik onder een brug wakker worden, mensen inspireren en raken en helder maken wat is, is het meest fundamentele wat ik als mens te doen heb. De boodschap is liefde, zelfliefde en eenvoud. Elk mens heeft het geboorterecht om gelukkig te zijn en een moeiteloos leven te leven, zelfliefde en eenvoud zijn hierin de sleutel.

Reizen = mijn bron van inspiratie, mijn zigeunerbloed dat gevoerd wil worden. Reizen nieuwe mensen ontmoeten, genieten van wat is, je overgeven aan de positieve energiën en de weg van de minste weerstand volgen, dat is voor mij de bedoeling van het leven. Creativiteit wordt aangeboord en aangezet door te reizen.

ErTOEdoen = Impact hebben = een levensvoorwaarde voor mij. Ook hiervoor geldt de boodschap van de liefde, zelfliefde en eenvoud verspreiden omdat elk mens het geboorterecht heeft gelukkig te zijn. De weg van liefde, de reis van zelfliefde naar binnen heeft de grootste kracht die er bestaat en maakt dat de wereld hierdoor elke dag een beetje mooier (= liefdevoller) wordt. Mijn persoonlijke reis, mijn weg hiernaartoe heeft veel levenslessen die ik graag met anderen deel. Bewust worden = de sleutel tot een liefdevoller en gelukkiger leven voor elk mens. Ieder mens die ik help in deze bewust wording geeft dit door, het ripple effect en zo kleuren we de wereld steeds liefdevoller in.

Mijn reden van bestaan: Met bezieling en passie inspireer ik om autonoom te leven!

 

Agenda

september

30septDagprogramma01oktLife Safari -- met coach Athilde WhyteONTDEK WAT JE ECHT WILT!(Dagprogramma) Achterhoek Coach: Athilde Whyte

oktober

30septDagprogramma01oktLife Safari -- met coach Athilde WhyteONTDEK WAT JE ECHT WILT!(Dagprogramma) Achterhoek Coach: Athilde Whyte

 

 

Contactgegevens

Telefoonnummer:+31 6 53170345

Mobiel:+31 6 53170345

E-mailadres:athilde@icloud.com

Adres:https://flow-denken.nl

Volg me via:

Hartelijke groet, Athilde

Contactformulier