coach-photo

"Ik ga jou niet veranderen, jij leert jezelf kennen en maakt keuzes waarmee jij je doelen ontdekt en bereikt"

LifecoachOnderwijscoach Dick Bathoorn

Dick BathoornDick Bathoorn

 

Door mijn ervaring in het onderwijs kwam ik erachter dat ik meer uit de ander kan halen. Ik pak mijn rol niet alleen als docent, maar ook als begeleider en coach breed op. Na meer dan 20 jaar onderwijs ervaring in (voorbereidend) middelbaar beroeps onderwijs (vmbo en MBO) richt ik mij als coach vooral op keuzeprocessen. Denk bijvoorbeeld aan studiekeuze door jongeren/werkzoekenden, het opzoeken en ontdekken  welke kwaliteiten de ander heeft en deze gebruiken als uitgangspunt voor keuzes en ontwikkeling van elke leerling en student.

Ik kreeg nog steeds energie van mijn werk als docent. Als coach ervaar ik nog meer energie door coachen en trainen van leerlingen / studenten en groepen in een klas gebonden situatie en de niet klas gebonden situatie. Daarbij speelt de begeleiding van een docenten- of managementteam naar Life Safari coach of een nieuwe visie met behulp van een eigen school Big Five een grote rol

De reis die ik met een organisatie (school) mag maken, de ontdekkingsreis naar een organisatie Big Five For Life, inspireert mij en alle deelnemers enorm. Gezamenlijk de organisatievisie (Big Five)  ontdekken en daar een mooi plan voor maken geeft voor alle betrokkenen heel veel voldoening.

In mijn werk en privé doe ik die dingen waarvan ik blij word. Al mijn ervaringen zet ik in om jou te helpen jezelf en je omgeving beter te leren kennen.

Mijn Big Five For Life:

H   Hulp: voor een gemakkelijker leven

U   Uitdaging: leidt tot groei

M   Motivatie: om beter te worden

O   Ontwikkeling: door bewust H, U en M te combineren

R   Relatie: is samen met mijn geliefden ondernemen

 

Mijn Big Five stimuleert mij om met beide benen op de grond te blijven en echt te zijn wie ik ben. Mijn acroniem is voor mij een dynamisch instrument: het zorgt ervoor dat ik snel kan inspelen op veranderingen. De waan van de dag krijgt geen greep op mijn dagelijks functioneren. Ik ben constant in ontwikkeling.

Contactgegevens

E-mailadres:dick.bathoorn@bigfiveforlife.nl

Volg me via:

Hartelijke groet, Dick

Contactformulier
Mijn workshops
X
X
X