coach-photo

"ALLES is mogelijk zolang je bereid bent jezelf te ont-wikkelen"

Lifecoach Erica van den Hoorn

Alles is mogelijk zolang je bereid bent jezelf te ont-wikkelen


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich kan ont-wikkelen. Ook al lijkt het soms dat je verdwaald of verstrikt bent geraakt. Door de reis naar binnen aan te gaan en je eigen belemmerende overtuigingen opnieuw te bekijken zonder oordeel, kun je groeien zoals het leven oorspronkelijk voor jou bedoeld is.

Mijn eigen ont-wikkelreis begon pas écht na mijn scheiding. Ik gaf mezelf een reis naar Afrika cadeau. Het was mijn droom om mijn sterrenbeeld Leeuw te ontmoeten. Ondertussen pikte ik The Big Five ook nog even mee. En zo ontstonden er steeds meer dromen die bewust uitkwamen. In 2019 startte ik m’n eigen bedrijf. Ik ging mijn ervaringen delen met mensen en de energie stroomde terug in mijn leven. Dit gun ik iedereen.

Het Big Five For Life concept sluit perfect aan bij de wijze hoe ik in het leven sta en hoe je samen met anderen met veel plezier tot je natuurlijke kern kunt komen. Welke vijf dingen zijn voor jou belangrijk, die jij (nog) wilt doen, zien en ervaren in het leven?

Mijn reden van bestaan is:
Vanuit vrijheid terug naar je natuurlijke kern.

Mijn Big Five for Life is:
Je kent het liedje misschien wel (In de mallemolen van het leven, mallemolen paul de leeuw humphrey campbell alleen audio – YouTube)

M        mensen ontmoeten

O        organiseren

L         leven lang leren, leiding nemen over je eigen leven

E         ervaringen delen

N         Natuur: ik ben geboren in het bos op de Veluwe als dochter van een boswachter. Leven in en met de ‘the Circle of Life’. Zoals ook mijn naam onlosmakelijk met de natuur is verbonden.

Wil jij ook terug naar je natuurlijke kern? Wie je daadwerkelijk bent en niet hoe je soms acteert in het leven? Weg uit de sleur of weg met het onrustige gevoel en terug naar regie en focus in je leven?
Je vraagt je af HOE DAN?
Nee, WIE dan.
Ik help je rust, overzicht en focus te krijgen.

Ga naar mijn website

Agenda

Geen evenementen

 

Erica van den Hoorn de Bounderei Big Five for Life

Contactgegevens

Telefoonnummer:+316 48 38 07 82

Mobiel:+316 48 38 07 82

E-mailadres:info@debounderei.nl

Adres:https://www.debounderei.nl

Volg me via:

Hartelijke groet, Erica

Contactformulier