coach-photo

"Hou het simpel en maak het leuk, dan komt het altijd goed"

Lifecoach Hillegonda Schaaphok

Als expert op het gebied van het nieuwe leiderschap mag ik dagelijks ondernemers en hun teams begeleiden, wat ik ronduit geweldig vind. Bijdragen aan persoonlijke én zakelijk succes, dat is wat ik doe.

Sparren, coachen, trainen, spelen, ontdekken, ontwikkelen, samenwerken, allemaal manieren die ik inzet, om dienstverleners én hun medewerkers (gezamenlijk) te laten bloeien.

Met dank aan:

meer dan 25 jaar management en leiderschap ervaring
meer dan 20 jaar teambuild ervaring,
meer dan 16 jaar moeder zijn
meer dan 15 jaar ondernemerschap
én bendes levenservaring

Deel ik dit dus dagelijks, vrijelijk én met heel veel plezier. Want in al deze jaren heb ik met vallen en opstaan zelf mogen leren hoe je een gaaf leven kunt leiden, door te beginnen met het pakken van je eigen regie, over jouw leven. En vandaaruit verder te bouwen aan je bedrijf, samen met jouw team. Ik doe dat op speelse wijze, vanuit rust én super praktisch.

Het weten “waar je het voor doet en wat je dus te doen hebt in jouw leven” (oftewel je Reden van Bestaan a la Bigfiveforlive) heeft mij enorme rust gegeven én een strakke focus, waardoor ik juist meer in minder tijd doe, veel meer geniet én bloei.

Mijn big five is dan ook:
B bouwen
Liefdevolle museummomenten creëren
O ontwikkelen
E igenwijs verbinden
I nspireren

Dus ben jij toe aan jouw volgende zakelijk stap? Dan ga ik graag een groei gesprek met je aan, om te kijken of mijn praktische, speelse manier kan bijdragen aan jouw ontwikkeling.

 

Agenda

Geen evenementen

Contactgegevens

Telefoonnummer:06 50 40 09 04

Mobiel:06 50 40 09 04

E-mailadres:hillegonda@movishon.nl

Adres:https://movishon.nl/

Volg me via:

Hartelijke groet, Hillegonda

Contactformulier