coach-photo

"Een tuintje aanleggen betekent dat je gelooft in morgen"

Iris de Jong

Hallo daar!

Mijn naam is Iris Maria de Jong en sinds november 2018 sta ik aan het roer van het social media-cruiseschip en vaar ik tussen de rivieren van webteksten, blogs en mailings. Wanneer ik in de pen klim, voel ik me gelukkig. Mijn vingers glijden over het toetsenbord en maken verhalen. Soms bestaande verhalen, soms nieuwe verhalen die vanuit mijn hoofd op het beeldscherm moeten verschijnen (en ja, dat móet dan meteen op papier, anders waait het weer uit mijn hoofd, haha).

In september 2016 kwam ik hier als derdejaarsstagiaire. Piepjong natuurlijk (haha!) en nog geen ervaring met SEO-teksten, schrijven of Big Five in het algemeen. Toch werd ik met open armen ontvangen en verliet ik in december 2016 het kantoor met een rugtas vol inspiratie, informatie en leermomenten.

Augustus 2018: tijd voor het eindassessment op school. En ja hoor, daar was-ie. Het felbegeerde papiertje waarop stond: “Diploma Bacholor of Arts Communicatie”. Apetrots liep ik de school uit. En een tijdje later kreeg ik telefoon: Big Five for Life. Of ik inmiddels een baan had gevonden? Nee. Die kans was nog niet voorbij gevlogen. Maar deze kans wel! Mijn hart maakte een sprongetje van enthousiasme en we planden gauw een afspraak om elkaar weer te zien. En vanaf toen was ik thuis.

Mijn Big Five for Life heb ik in 2016 mogen leren kennen: BLOEM

Behouden van me-time
Liefde voor m’n familie, vrienden en vriend
Open en eerlijk blijven
Energie krijgen van schrijven
Muziek luisteren en daarvan kunnen genieten terwijl ik de tijd vergeet

Zoals je ziet is het een veelzijdige Big Five, met veel overlappingen. Ik hoop met mijn teksten anderen ook te kunnen inspireren en aan te zetten tot het ontdekken en leven van hun Big Five for Life. Het is zo’n mooie ervaring!

Ik vind het heerlijk om me in mijn Big Five te laten verdrinken, weg te dromen en toekomstplannen te maken. Niet te ver weg natuurlijk, anders vergeet ik om nú te leven… 😉

 

Liefs, Iris

Contactgegevens

Telefoonnummer:0513 411 191

E-mailadres:iris@bigfiveforlife.nl

Adres:Klamp 41

Volg me via:

Hartelijke groet, Iris

Contactformulier