coach-photo

"Geef geluk een hand en durf jezelf recht in de ogen te kijken!"

Lifecoach Marianne Visser

2019 was het jaar van de verandering. Ik stond op een kruispunt in mijn leven. 50+, kinderen de deur uit, en veel zieke mensen om mij heen die ik graag wil helpen en steunen.

Daarnaast een reorganisatie bij het bedrijf waar ik werk. Een verandering binnen mijn eigen afdeling waar we van personeelszaken naar een afdeling HR ontwikkelen.  Hierbij werd ik zelf geconfronteerd met de vraag “wat wil Ik doen” en “hoe kan ik goed functioneren”.

In mei zijn we met ons gezin naar Afrika geweest om te vieren dat we 25 jaar getrouwd zijn. Daar hebben we de complete BIG FIVE mogen ontdekken tijdens een geweldige safari. Dit was een kans die we samen hebben gegrepen en beleefd. Thuisgekomen wist ik dat ik op zoek moest naar de mogelijkheid om vanuit je hart te kunnen leven en werken. De inspiratie die ik op heb gedaan in Afrika leidde mij al googelend naar de methode “Big Five for Life training & coaching”.

Ik heb daar uiteindelijk eerst zelf de “life safari” doorlopen en ben erachter gekomen wat mijn eigen Big Five for Life is. Waar word ik echt gelukkig van en heeft me geholpen bij het vinden van wat ik écht belangrijk vind in mijn bestaan.

L eren, en ontwikkelen.

E rvaringen opdoen tijdens het reizen en ontdekken van mooie plekken en mijzelf.

E rvaringen delen en anderen inspireren, met mijn eigen kennis en levenservaring

F amilie, dit is het kostbaarste bezit, en het wordt snel schaarser….

! Het uitroepteken ben ik zelf. Ik moet voor mij zelf zorgen zodat ik mijn eigen leven goed kan leiden.

Mijn reden van bestaan is dan ook: Uit respect naar mijzelf ertoe doen!

Ik ga dit toepassen binnen mijn baan als HR-functionaris door medewerkers mensgericht te begeleiden tijdens en na ziekte of nog liever vóór hun ziekte. Ik wil ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en hierdoor een waardevolle toevoeging kunnen zijn binnen het bedrijf.

Daarnaast ga ik met mijn bedrijf She sight mijn zorgzame blik richten op mensen die ook willen ontdekken wat ze echt willen en waarom. Er zijn veel mensen die door ziekte of uit gewoonte even stil en geparkeerd staan. Zodra je weer weet wat belangrijk is, heb je houvast, ook als het leven tegen  zit. Als je dan weet wat je eigen Big Five is, geeft dit balans en vertrouwen. Je kan op basis hiervan de juiste keuzes maken en zelf de touwtjes weer in handen hebben. Je geeft geluk een hand en je kunt jezelf recht in de ogen kijken. Je kiest voor jezelf en voor een gelukkiger leven met bewuste momenten.

Tijdens het coachen maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen:

  • als HR functionaris
  • als verzuim coach in het begeleiden van mensen in hun WVP traject
  • mijn persoonlijke ervaringen met ziekte, verlies en sterven
  • mijn moederlijke instinct en zorgzame talenten

Ik loop hierin graag even met je op, waarna je zelf gelukkig je eigen pad weer kunt gaan bewandelen.

Contactgegevens

Mobiel:06 40 36 96 71

E-mailadres:mjvissertomey@gmail.com

Adres:Oude Veiling 31, 4421 AX Kapelle

Hartelijke groet, Marianne

Contactformulier
X
X
X