coach-photo

"Go for it now. The future is promised to no one"

LifecoachBusinesscoach Maurice van Lier

Tevreden medewerkers maken succesvolle bedrijven

“ORGANISATIES MET EEN DUIDELIJKE PURPOSE EN FOCUS ZIJN 42% MEER WINSTGEVEND”

Bam!
Daar willen mensen graag voor werken maar daar moet je wel wat voor (willen) doen!

Heb je inzicht in het verzuim binnen je organisatie? Hoe is het met het verloop? Komen er mensen met tegenzin naar het werk? Wil je er wel alles aan doen om je waardevolle medewerkers te behouden en hun energie terug te laten vinden?

Mijn naam is Maurice van Lier, gecertificeerd coach en Big Five for Life Business Coach. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlands Orde van Beroeps Coaches) en CoachFinder. Met een positieve kijk op uitdagingen, wissel ik humor en zakelijkheid op een resultaatgerichte, maar speelse
wijze af.

Mensen en organisaties zijn voortdurend in beweging. Hierdoor worden organisaties, en de mens hierbij vooral, zwaar op de proef gesteld. Bij een succesvol bedrijf werken medewerkers die de Reden van Bestaan (RvB) van het bedrijf en de 5 strategische doelen die daarbij horen onderschrijven. Alle neuzen staan dezelfde kant op om het succes ook in de toekomst te behouden. Niet herkenbaar? Dan kom ik graag met je in contact om eens samen te sparren wat Big Five for Life voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ik kom graag in contact met medewerkers, HR managers, managers en andere leidinggevende die een succesvol team willen (maken)!

Ik heb een missie!!
Die missie is om mensen en organisaties te helpen met het verhogen van geluk, werknemersgeluk
welteverstaan. Ik vind dat dit een basisrecht moet zijn voor iedereen.
Vanuit wetenschappelijk onderzoek weten we dat zo’n 70 % van de werknemers niet gelukkig is op
het werk en daarvan is zo’n 20% is zelfs ongelukkig. Om de een of andere reden ondernemen deze werknemers geen actie om dit te veranderen. Ze werken hard genoeg om geen ontslag te krijgen en krijgen net genoeg salaris om niet zelf ontslag te nemen.

Dit wil ik veranderen, mensen in beweging zetten vanuit een duidelijke focus en op die manier het
werkgeluk te verhogen. Dit doe ik door aan te slag te gaan met het ‘waarom’ te ontdekken en hun belangrijkste doelen weer helder op hun netvlies te krijgen. Ze ervaren blijvend nieuwe energie en ontwikkelen persoonlijk leiderschap. De Big Five for Life Business voor organisaties biedt de werkvorm waarin je in twee dagen tijd een (hernieuwde) focus op de toekomst neerzet.

Persoonlijk groeien vind ik belangrijk.
Als je zelf niet groeit, dan kun je niet verwachten dat je bedrijf dat wel doet. Daarom is ‘groei’ het verbindende woord bij mijn persoonlijke Big Five for Life™:
G – Groeien door mezelf in beweging te brengen;
R – Regie nemen;
O – Ontspanning met familie en vrienden;
E – Mijn Eigen leven leiden;
I – Inspiratie.
Ik nodig je graag uit voor een inspiratie workshop!
Wil je dit voor jouw organisatie?

Zie onderstaand mijn contactgegevens.

Naar mijn website

Agenda

Geen evenementen

Contactgegevens

Mobiel:06-42125566

E-mailadres:maurice@vijfkracht.nl

Adres: Reigerlaan 111, De Lier

Volg me via:

Hartelijke groet, Maurice

Contactformulier