coach-photo

"Go for it now. The future is promised to no one"

LifecoachBusinesscoach Maurice van Lier

Wat je wil veranderen, kan alleen jij veranderen. Ontdek wat jij echt wilt veranderen.

Ik ben Maurice van Lier, gecertificeerde coach en StiR geregistreerd, met een positieve kijk op uitdagingen, wissel ik humor en zakelijkheid op een resultaatgerichte, maar speelse wijze af.

Ik coach Financieel Professionals en (startende) Ondernemers die doen wat ze doen, maar niet gedaan krijgen wat ze willen! Ik help mensen uit de parkeerstand en zorg ervoor dat ze door de voorruit kijken in plaats van door de achteruitkijkspiegel voor meer focus, drive en een vliegende start. Want zonder focus heb je geen richting

Mensen en organisaties zijn voortdurend in beweging. Hierdoor worden organisaties, en de mens hierbij vooral, zwaar op de proef gesteld.

Je zit met vragen zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe haal ik alles uit het leven? ’Je wilt je persoonlijke effectiviteit vergroten en meer successen behalen. Je wilt problemen beter kunnen oplossen en je gelukkiger voelen. Dit zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen. Door middel van de Big Five For Life methode, die ik hierbij gebruik, krijg je een helder beeld van je waarden, talenten en passies. Je leert de facetten kennen die het leven een stuk aangenamer te maken.

En dit kan je goed gebruiken binnen je werk als financieel professional of als ondernemer.

Een bedrijf starten of runnen vanuit jouw droom betekent veel in je leven. De drive om zelf inhoud aan je werk en je leven te geven is heel persoonlijk. Ik heb goed oog voor de persoonlijke kant van jou en je plan. En begeleidt je in jouw persoonlijke proces.

Je zit met vragen over jouw, unieke (nog op te starten), onderneming of het aansturen van werknemers: Wat is voor mij de volgende stap met mijn bedrijf? Wat kan ik doen om een betere leidinggevende te zijn? Je wilt inspiratie maar ook concrete tips. Je wilt sparren met een ervaren coach zodat je nieuwe inzichten en ideeën opdoet. Door middel van deze coaching krijg je een heldere Reden van Bestaan en weet je wat voor jou de prioriteiten zijn. Je krijgt helder wat je doelen zijn en hoe je er mee aan de slag kunt.

Mijn Reden van Bestaan is Vanuit Bezieling – Passie anderen in beweging brengen.

Daarnaast vind ik persoonlijke groei heel belangrijk want als je zelf niet groeit, kun je niet verwachten dat je bedrijf groeit.

Daarom is mijn Big Five For Life:

G – Groeien door mijzelf en anderen in beweging brengen
R – Regie nemen
O – Ontspanning met familie en vrienden
E – Eigen en authentiek leven leiden
I – Inspireren van anderen door het geven van workshops en trainingen

Ik nodig je graag uit voor een inspiratie workshop!

Je mag mij natuurlijk ook een e-mail sturen met jouw hulpvraag of direct bellen om een afspraak te maken!

Zie onderstaand mijn contactgegevens.

Naar mijn website

Agenda

Geen evenementen

Contactgegevens

Mobiel:06-42125566

E-mailadres:maurice@vijfkracht.nl

Adres: Reigerlaan 111, De Lier

Volg me via:

Hartelijke groet, Maurice

Contactformulier