coach-photo

"Volg je hart, dat klopt altijd! "

Lifecoach Myriam Demas

Myriam Demas

Partner, co-ouder van twee schoolgaande kinderen, 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, burn-out ervaringsdeskundige en sinds kort eigenaar van Mind-In-Motion.

Na het zien van het filmpje ‘Museummomenten’, heb ik meteen het boek “The Big Five for Life” gekocht en in één ruk uitgelezen. Wat een inspiratie en wijze en praktische lessen over (persoonlijk) leiderschap! Het paste precies bij hoe ik in het leven sta. Doen waar je gelukkig van wordt (zowel privé als in je werk), je hart volgen en van daaruit betekenisvol zijn voor anderen.

Na bijna 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen onderneming, Mind-In-Motion gestart. Mijn passie is mensen helpen te ontstressen, vitaler te worden en in hun kracht zetten. Ik help mensen ontdekken waar ze écht gelukkig van worden.

Ik heb zelf een burn-out ervaren. De lessen die ik uit deze periode getrokken heb, plus al het andere dat ik heb geleerd geef ik graag door aan ouders die alle ballen in de lucht proberen te houden.

Bij alles wat ik doe staan aandacht voor dit moment, beweging, plezier en betekenisvol zijn centraal. Mijn Big Five for Life is hierbij mijn kompas. Díe dingen doen waar mijn passie ligt, die mij in balans houden. Dit doe ik vanuit mijn hart. “Leef in dit moment” is voor mij de basis.

Reden Van Bestaan (RVB)

Vol vertrouwen en met veel enthousiasme mezelf en anderen inspireren en in beweging brengen.

 

Big Five for Life (BFFL): LEEF!

L – Leef! Genieten van de natuur en buiten zijn

E – Energie – elke dag mijn lichaam en geest trainen, zodat ik continu groei

E – Ervaar / voel – vanuit het hart leven, aandacht hebben voor dit moment

F – Familie en vrienden – samen mooie museum momenten maken

! – Inspireer mensen – het verschil maken

Contactgegevens

Telefoonummer:+31 (6) 51633463

Mobiel:+31 (6) 51633463

E-mailadres:info@mind-in-motion.nl

Adres:Papenweg 8, 6261 NE Mheer

Hartelijke groet, Myriam

Contactformulier
X
X
X