coach-photo

"Volg je hart, dat klopt altijd! "

Lifecoach Myriam Demas

Myriam Demas

Partner, co-ouder van twee schoolgaande kinderen, 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, burn-out ervaringsdeskundige en sinds januari 2020 eigenaar van Mind-In-Motion.

Na het zien van het filmpje ‘Museummomenten’, heb ik meteen het boek “The Big Five for Life” gekocht en in één ruk uitgelezen. Wat een inspiratie en wijze en praktische lessen over (persoonlijk) leiderschap! Het paste precies bij hoe ik in het leven sta. Doen waar je gelukkig van wordt (zowel privé als in je werk), je hart volgen en van daaruit betekenisvol zijn voor anderen.

Na bijna 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen onderneming, Mind-In-Motion gestart. Mijn passie is mensen helpen te ontstressen, vitaler te worden en in hun kracht zetten. Ik help 40+-ers ontdekken waar ze écht gelukkig van worden.

Ik heb zelf een burn-out ervaren. De lessen die ik uit deze periode getrokken heb, geef ik graag door aan ouders die jarenlang alle ballen in de lucht hebben gehouden en vooral op de automatische piloot leven.

Herken je dat gevoel? Je hebt jarenlang voor je kinderen gezorgd, het huishouden gerund en daarnaast ook nog een baan.
Nu de kinderen wat ouder zijn, redden ze zich prima zelf. En krijg jij wat ruimte voor jezelf.
Maar je vraagt je af: wat wil je? Wie ben je ook alweer?

Wil jij… niet meer piekeren en je druk maken, ontdekken wat je écht wilt, meer richting en focus in je leven en leven zoals jíj dat wilt?

Ik help je graag verder. Dat kan in groepsverband, maar ook tijdens individuele training/coaching. Precies datgene waar jij je het beste bij voelt.
Dat doe ik op een inspirerende locatie in het Heuvelland. Bij individuele coaching gaan we het Limburgse Heuvelland in. Al wandelend kom je dichtbij je gevoel en dat is waar ik je wil brengen.

Reden Van Bestaan (RVB)

Vol vertrouwen en met veel enthousiasme mezelf en anderen inspireren en in beweging brengen.

Bij alles wat ik doe staan aandacht voor dit moment, beweging, plezier en betekenisvol zijn centraal. Mijn Big Five for Life is hierbij mijn kompas. Díe dingen doen waar mijn passie ligt, die mij in balans houden. Dit doe ik vanuit mijn hart, want dat klopt altijd.

Big Five for Life (BFFL): LEEF!
L – Leef! Elke dag genieten van de natuur en buiten zijn. Trolltunga beklimmen.

E – Energie – elke dag mijn lichaam en geest trainen, zodat ik continu groei.

E – Ervaar / voel – vanuit het hart leven, aandacht hebben voor dit moment. De kracht van mindfulness doorgeven aan anderen.

F – Familie en vrienden – samen mooie museum momenten maken.

! – Inspireer mensen – het verschil maken. Zelfhulpboek schrijven.

 

Ga naar mijn website

Agenda

15augDagprogramma31Life Safari -- met coach Myriam DemasWORKSHOP DATUM IN OVERLEG!(Dagprogramma) Heuvelland (NL) Coach: Myriam Demas Live Now

01septDagprogramma30Life Safari -- met coach Myriam DemasWORKSHOP DATUM IN OVERLEG!(Dagprogramma) Heuvelland (NL) Coach: Myriam Demas

Contactgegevens

Telefoonnummer:+31 (6) 51633463

Mobiel:+31 (6) 51633463

E-mailadres:myriam@mind-in-motion.nl

Adres:Papenweg 8, 6261 NE Mheer

Hartelijke groet, Myriam

Contactformulier