coach-photo

"Your light can change the world"

Lifecoach Tanja van Langen

Leef jij volledig? Voel jij je vrij om te zijn wie je werkelijk bent of houd je rekening met alles en iedereen en vergeet je daarbij jezelf? Doe je in je leven  dingen waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt of leef je met de handrem er nog op? Geloof je in jezelf, in je eigen kracht of vraag je jezelf regelmatig af wat je toe te voegen of bij te dragen hebt?

 

Ik geloof in mensen en ik geloof in een ‘environment’ waarin mensen zichzelf mogen zijn. Het is mijn stellige overtuiging dat, wanneer mensen werkelijk zichzelf kunnen zijn, zij zich kunnen ontwikkelen, kunnen groeien en bloeien. Het is mijn persoonlijke missie een bijdrage te leveren aan een wereld die uitgaat van dit ‘environment’.

 

Ontdek de “power within you”! Ontdek wat echt belangrijk is voor jou en hoe je met jouw unieke kwaliteiten van betekenis kunt zijn. Niet door het met je hoofd te bedenken, maar door het met je hart te voelen. Meer (of weer) sturing geven aan je leven en dat wat jij daarin belangrijk vindt. Vanuit vertrouwen en veiligheid meer (of weer) in contact komen met je innerlijke kracht en vanuit je eigen kern en unieke zijn kunnen stralen.

 

JustBU is gespecialiseerd in vrouw en welzijn. JustBU begeleidt vrouwen die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven en vrouwen die in hun leven geconfronteerd zijn geweest met seksueel misbruik. Ben je op zoek naar een plek waar je vanuit vertrouwen en veiligheid gehoord en gezien wordt en waar kennis aanwezig is op bovenstaande gebieden, neem dan gerust contact op.

 

Mijn persoonlijke Big Five for Life:

 

L  Leven ten volle LEVEN.

E  Er ZIJN voor gezin, familie, vrienden.

V  Vanuit mijn KERN leven.

E  Een bijdrage leveren aan de wereld, van BETEKENIS zijn.

N  Natuur en ME-TIME, voelen – richting bepalen.

Contactgegevens

Telefoonnummer:0628062272

E-mailadres:info@just-bu.nl

Hartelijke groet, Tanja

Contactformulier