coach-photo

"Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step of your life"

Lifecoach Wineke van Rijn

Als je lekker in je vel zit, dat doet waar je blij van wordt en een heldere focus hebt, dan leef je in een flow. Je voelt je gelukkig en krachtig en beleeft ieder moment optimaal. Je leven heeft glans!

In ieder leven zijn er momenten waarin deze glans ogenschijnlijk ontbreekt. Je hebt een impactvolle gebeurtenis meegemaakt waardoor je uit balans bent, je koers ineens niet meer helder is en je moet herijken.

Uit eigen ervaring weet ik dat dit hard werken is, van overleven naar leven… én uit eigen ervaring weet ik dat je nooit alleen bent. Zo kwam de Big Five For Life methode op mijn pad en werd ik geraakt door de eenvoud en positieve kracht ervan. Het heeft mij geholpen om mijn levensdoelen te ontdekken, deze op eigen wijze te verwezenlijken en daarmee mijn leven weer glans te geven!

Betrokken, empathisch en doortastend met oog voor detail zijn woorden die mij als persoon goed omschrijven. Na een carrière als zelfstandig ondernemer in de gastvrijheidsindustrie en zakelijke dienstverlening besloot ik in 2017 het roer om te gooien en mijn pad te vervolgen in de begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en afscheid.

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer, waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. Het is de reden dat ik elke dag met hart en ziel doe wat ik doe. Niet omdat het moet maar omdat ik het diep van binnen wil en daarmee echt het verschil maak.

Het is mijn hartenwens om jou met hart en ziel te gidsen op jouw reis naar een glansrijk leven. Zet je eerste stap en ga met me mee!

Mijn eigen Big Five for Life: 

G roeien & bloeien

L ifechanging

A uthentiek en puur

N ext step

S piritualiteit als reisgenoot

Mijn reden van bestaan:

Authentiek en vol passie inspireer ik tot groei!

Ga hier meteen naar mijn website! 

Agenda

oktober

26oktDagprogramma27Life Safari -- met coach Wineke van RijnONTDEK WAT JE ECHT WILT!(Dagprogramma) Loosdrecht Coach: Wineke van Rijn

Contactgegevens

Telefoonnummer:06-53291270

Mobiel:06-53291270

E-mailadres:info@glansrijktrainingen.nl

Hartelijke groet, Wineke

Contactformulier