Coach Groei Programma

Ga voor groei en voel opnieuw de energie van jouw coachpraktijk!

Coach Groei Programma – hét beste coachprogramma om jou als coach te laten groeien met jouw business

Het beste van Big Five for Life op het gebied van persoonlijke groei, leiderschap én het laten groeien van jouw business samen in een programma, het Coach Groei Programma.

Het is maandagochtend. Je beantwoordt de eerste mails. Je bedenkt dat je ook nog “iets” op social media moet zetten, want online zichtbaarheid is belangrijk. Je schrijft blogs waarin je je expertise laat zien. Maar daar blijft het bij.

Coachees komen niet spontaan op je af en je voelt dat je de energie wat verliest. Je had in december nog zo’n sterk jaarplan geschreven, maar waarom lukt het dan nog niet?

We zien dit vaker. Zeg maar gerust: wekelijks. Coaches willen coachen: dat is meer dan logisch. Maar ze vergeten vaak zichzelf.  Coaches cijferen zichzelf vaak weg. Misschien herken je dat wel. Je geeft alles, voor iedereen, op ieder moment van de dag. Maar is al die energie nog rendabel?

We zijn in gesprek gegaan met coaches en het bleek dat ze allemaal één ding gemeen hadden: ze misten een verbinding tussen hun eigen levensdoelen en de doelen van hun coachpraktijk.

Dat was het moment dat voor ons het kwartje viel. Daarom presenteren wij het Coach Groei Programma met alleen het beste van onze Big Five for Life methode, speciaal voor jou!

Hoe kan je hieraan meedoen?

Binnenkort start een nieuw Coach Groei Programma dus neem meteen contact op!

Naam(Vereist)

Hey psst... Even spieken hoe zo'n Coach Groei Programma er ongeveer uitziet? 😉

Je krijgt tijdens het Coach Groei Programma je eigen werkboek, notitieblok, pen en een boek uit de Big Five for Life serie naar keuze.
Je hoeft zelf niets mee te nemen, dat doen wij voor je 🙂 Ook de luxe lunch verzorgen wij. Lekker hè?
Je hoeft na afloop geen examen of toets te maken.

Je bent 2 live-dagen (16  uur) bezig om je Big Five for Life en reden van bestaan te ontdekken.

Vervolgens ben je 2 live-dagen (16 uur) bezig met het stellen van jouw Coach Kompas, om richting en doelen te geven aan jouw coachpraktijk.

De prijs van het  Coach Groei Programma is €1.390,- excl. btw.