Coach Groei Programma

Ga voor groei en voel opnieuw de energie van jouw coachpraktijk!

Coach Groei Programma – hét beste coachprogramma om jou als coach te laten groeien met jouw business

Het beste van Big Five for Life op het gebied van persoonlijke groei, leiderschap én het laten groeien van jouw business samen in een programma, het Coach Groei Programma.

Het is maandagochtend. Je beantwoordt de eerste mails. Je bedenkt dat je ook nog “iets” op social media moet zetten, want online zichtbaarheid is belangrijk. Je schrijft blogs waarin je je expertise laat zien. Maar daar blijft het bij.

Coachees komen niet spontaan op je af en je voelt dat je de energie wat verliest. Je had in december nog zo’n sterk jaarplan geschreven, maar waarom lukt het dan nog niet?

We zien dit vaker. Zeg maar gerust: wekelijks. Coaches willen coachen: dat is meer dan logisch. Maar ze vergeten vaak zichzelf. Wanneer je dit één keer ziet, is het een incident. Twee keer is toeval. Maar wekelijks is een patroon. Coaches cijferen zichzelf vaak weg. Misschien herken je dat wel. Je geeft alles, voor iedereen, op ieder moment van de dag. Maar is al die energie nog rendabel?

Je weet prima coachees te motiveren richting hun doelen, maar hoe zit het met jouw doelen? 

Kortom, we zijn in gesprek gegaan met coaches en het bleek dat ze allemaal één ding gemeen hadden: ze misten een verbinding tussen hun eigen levensdoelen en de doelen van hun coachpraktijk.

Dat was het moment dat voor ons het kwartje viel. En geen enkele coachopleider laat die verbinding zo duidelijk zien als het Coach Groei Programma met alleen het beste van onze Big Five for Life methode, speciaal voor jou!

Hoe kan je hieraan meedoen?

  • Vraag hieronder meer informatie aan en heb je daarna vragen? Gewoon bellen: 0513 411 191 of stuur een mail naar info@bigfiveforlife.nl
  • Je ontvangt in je mailbox alle informatie die je nodig hebt
  • Nog steeds razend enthousiast? Natuurlijk! Dan vraag je via het formulier in de mail de STAP-subsidie aan via ons. Vervolgens krijgen wij een code van het UWV die we naar jou doorsturen. Met die code kun jij kiezen voor het Coach Groei Programma binnen UWV en je € 1000 verzilveren.

Wacht niet te lang met je aanvraag!

Naam(Vereist)

Hey psst... Even spieken hoe zo'n Coach Groei Programma er ongeveer uitziet? 😉