Experience - het online trainingsprogramma van Big Five for Life™

Start direct

Wat is de Experience?

Iedereen wil gelukkig zijn. Toch gebeurt het vaak genoeg dat de sleur erin kruipt. Je wordt opgeslokt door het dagelijks leven, je werk, je verplichtingen en toekomen aan jezelf is er vaker niet dan wel bij. Je voelt je moe en lusteloos. Je (over)leeft op de automatische piloot en sleept jezelf door de dag. Je beseft je: dit moet anders.

Wat dacht je bijvoorbeeld van je waardevolle tijd? Tijd krijg je immers nooit meer terug. Het is dus van belang dat je ervoor zorgt dat je je tijd besteedt aan iets waar jij gelukkig van wordt. Jij bent namelijk de belangrijkste persoon in je leven en daar mag je best wat vaker aan herinnerd worden.

Of wat dacht je van jouw waarden en anti-waarden? Er vallen veel dingen op z’n plek wanneer je erachter komt hoe jouw waarden-ranking in elkaar zit.

De Experience is hét online trainingsprogramma waarin jij de belangrijke pijlers van het leven ontdekt. Levenslang dag en nacht beschikbaar! Je volgt de Experience gewoon vanaf je eigen laptop, tablet of telefoon. Wat voor jou het makkelijkst is. Je ontvangt automatisch de lessen per mail, iedere week een nieuwe les. Je kunt er ook voor kiezen om – als je helemaal in the flow zit – meerdere lessen achter elkaar te doen.

Krijg je energie weer terug!

Voor wie is de Experience?

De Experience is voor jou. Helemaal wanneer je ‘s morgens vroeg opstaat en denkt: “Is dit het nou, ik ben wel eens toe aan wat meer actie in mijn leven! Ik wil weer de regie nemen in mijn eigen leven en weg van de sleur. Daadwerkelijk gaan doen waar ik blij van word en energie van krijg.”

Dan is het nu tijd om de Experience te volgen.

Wat kost de Experience?

We hebben een speciale actie waarbij de Experience niet voor €99,97 bij jou terecht komt, maar tijdelijk voor slechts:

  € 49,97

Gun jezelf dit cadeau, met deze kleine investering in jezelf. Het levert zoveel op. De waarde is groter dan de investering.

Profiteer direct van dit tijdelijke aanbod

*Deze online training is gebaseerd op de Big Five for Life methode. Deze wereldwijde krachtige methode kan je snel en effectief helpen en in je kracht zetten.

Wat levert het op?

De Experience geeft jou:

  • Je focus weer terug
  • Inzicht in kansen die in je leven voorbij vliegen
  • Genieten en herkennen van mooie momenten in je leven
  • Het schrappen van onnodige dingen die jouw waardevolle tijd opslurpen
  • De zekerheid dat je de lessen en inspiratie in je dagelijks leven kunt toepassen: wat je ook maar doet
  • Inzicht in jouw waarden en je anti-waarden en een plan hoe je daarmee omgaat
  • Een online workshop, toegankelijk voor iedereen én levenslang dag en nacht beschikbaar!

 

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK
X
X
X