Tim van Dellen

tim van dellen kleur

Ondernemer vanaf zijn 18e

Al vroeg wist ik dat ondernemen iets voor mij was. Het bouwen aan mijn eigen dromen en doelen in plaats van aan die van een ander.

Ik heb, zoals dat ‘hoort’ in onze samenleving, mijn diploma voor de middelbare school behaald en daarna de mbo-opleiding financiële dienstverlening afgerond. Erg happy met mijn diploma was ik helaas niet, omdat ik er achter kwam dat ik niets met mijn opleiding wilde gaan doen.

Dit was ook het moment dat ik me voortaan alleen maar bezig wilde houden met dingen die ik leuk vind. Geïnspireerd door het boek ‘The Big Five for Life‘ wist ik dat ik wou gaan doen waar ik de waarde van inzie, ongeacht wat anderen ervan vinden. Ik ben er van overtuigd dat dit bijdraagt aan mijn levensgeluk en de motivatie om er een succes van te maken.

Daarom ben ik binnen mijn eigen netwerk op zoek gegaan naar mensen die mij van alles konden leren over ondernemen. Ik had op dat moment nog geen flauw idee in welke sector maar ik was vastberaden daar op korte termijn achter te komen.

Niet veel later opende ik samen met een goede vriend de deuren van onze eigen showroom in Chesterfield banken te Hoogezand. Door meerdere factoren, werd mijn eerste onderneming geen succes. Toch voelde ik me bevrijd, doordat ik deze eerste belangrijke stap had gezet. In die periode heb ik geleerd iedere dag weer uit m’n comfortzone te stappen, nieuwe dingen te ontdekken en vooral nieuwe mensen te ontmoeten. Ik had mijn zakelijk netwerk inmiddels aardig uitgebreid en het duurde niet lang voor de volgende kans zich aandiende. En zo was ik een paar weken later opeens eigenaar van een online marketingbureau.

Bij nader inzien is dat misschien ook wel één van mijn sterke punten: ik ben niet bang om risico’s te nemen

tim van dellen 2

Op een inspiratiereis door Azië kreeg ik in alle rust het inzicht dat ik om te groeien als onderneming mijn online business moest koppelen aan de communicatiekracht van de creatieve reclamewereld. Zo schoof ik na drie succesvolle jaren aan als partner bij Rpublic. Met ons reclamebureau, inmiddels met 15 enthousiaste creatieveling en,  ontdekken en creëren we elke dag opnieuw.

Vijf jaar geleden had ik dit nooit voor mogelijk gehouden. Mijn studie sluit er niet op aan, en ook ben ik geen uitgesproken creatieveling die te gekke campagnes verzint. Voor mij een bewijs dat educatie niet nodig hoeft te zijn om succesvol te worden. Doen wat je leuk vindt echter wel!

Iedere dag leef ik mijn passie en met mijn 25 jaar sta ik nog aan het begin van mijn carrière en ben ik benieuwd wat de toekomst mij brengt.  Ik heb er zin in!

Ben  je geïnspireerd door het verhaal van Tim en wil je zelf ook geïnspireerd raken? Dan is het boek ‘The Big Five for Life‘ een absolute aanrader!

 

Deel dit bericht op
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK