Loopbaancoaching

Organisaties die zich continue willen blijven ontwikkelen om hun positie te verbeteren hebben oog voor de talenten van hun medewerkers. Het is de bron om het hoogste niveau te bereiken.

Laat talent het werk doen

Als een medewerker aangeeft iets anders te willen gaan doen, of meer motivatie zoekt in het huidige werk, kan loopbaancoaching het verschil maken. Bewustwording welke keuzes er moeten worden gemaakt. Herbezinning op toekomstig werk. Vanuit de focus op wat de medewerker echt goed kan, waar iemands passie ligt en waarin hij of zij uniek is. Dat maakt onderscheid.

Met vertrouwen de toekomst in

Een medewerker die ziek dreigt te worden, een reorganisatie of herplaatsing van personeel. Situaties die ingrijpend kunnen zijn. Uw zorg voor uw mensen is groot. Met vertrouwen keuzes maken voor de toekomst, weten wat de volgende stap is. Met Big Five for Life ligt dit binnen handbereik.

"De aanpak van Big Five for Life is zo op de persoon gericht, je haalt er veel meer uit dan alleen coaching in je loopbaan"

Quickstart voor snel resultaat

Wil je snel resultaat? Big Five for Life™ biedt deze mogelijkheid in een inspirerende en positief prikkelende driedaagse in groepsverband. Je ontdekt wat je het liefste wilt, waar je goed in bent en hoe je die baan krijgt die aan al jouw wensen voldoet. Met een helder stappenplan ben je klaar om de nieuwe uitdaging aan te gaan!

Zonder klik geen coach

Voor het beste resultaat heb je een klik nodig met de coach die jou Loopbaanadvies gaat geven. Daarom is er altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend intakegesprek. Hierin kun je jouw wensen en behoeften kenbaar maken. Daarna ontvang je een op maat gemaakte offerte.

De winst

Actieve begeleiding door de persoonlijke coach en loopbaanadvies met een helder stappenplan.

Antwoord op jouw vragen:

  • Wie ben ik en wat wil ik?
  • Kan ik wat ik wil?
  • Wat maakt mij uniek en onderscheidend?
  • Wat zijn mijn belangrijkste kwaliteiten?
  • Welke baan past bij mij?

Onze referenties

partner
partner
partner
partner
partner
partner
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK