Cursus Persoonlijke ontwikkeling op maat

Wat beweegt jou nu echt? Waar liggen jouw hartenwensen?

Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Iedereen krijgt ermee te maken. Vroeger op school, binnen je familie, op het werk en met je vrienden. Je leven draait om ontwikkelen, keuzes maken en – uiteindelijk – gelukkig zijn. Maar wat is persoonlijke ontwikkeling nu precies?

Het begrip is breed, maar omvat alles wat te maken heeft met het ontwikkelen van je indentiteit, je talenten, je potentieel, het vergroten van je geluksgevoel en het behalen van je levensdoelen en stoutste dromen. Kortom: je blijven ontwikkelen, zodat jij je vrij en gelukkig voelt. Maar zo makkelijk en zwart-wit is dat natuurlijk niet. Het is geen knop die je omzet en hopla! Je bent gelukkig. Toch zijn er veel mensen die jou wel de handvatten kunnen geven om die knop bij jezelf te ontdekken.

Het is niet voor niks dat er zoveel coaches, boeken en artikelen zijn die jou helpen te ontwikkelen op persoonlijk vlak.

Bekijk ons aanbod

Voor wie is persoonlijke ontwikkeling bedoeld?

Voor diegene die…

 • Zichzelf tot een nieuw level wil tillen;
 • Toe is aan een frisse start;
 • Mentaal wil groeien;
 • Nooit te oud is om te leren;
 • Klaar is met de dagelijkse sleur;
 • Zelfliefde wil ervaren;
 • Een positieve mindset wil;
 • Kracht nodig heeft om verandering aan te brengen in het leven;
 • Bereid is om de ontdekkingsreis aan te gaan om dichter bij jezelf te komen;

(On)voorspelbare gebeurtenissen

Over het algemeen vul je je leven met voorspelbare gebeurtenissen. Denk hierbij aan je ochtendritueel voordat je naar het werk gaat. Of de vaste dingen die je doorgaans in het weekend plant.

En dan zijn er nog onvoorspelbare gebeurtenissen. Denk aan ziektes, ongelukken, je baan kwijt raken, het overlijden van iemand in je omgeving en ook de mensen met burn-outs is nog steeds groeiende. En hoe graag je ook wilt dat al deze dingen jou bespaard blijven… niemand heeft de garantiekaart dat het zo is.

 

“Zodra Je weet wat jouw unieke levensdoel is, wordt het leven meteen een stuk makkelijker”

Lisa (47)

Waarom een cursus persoonlijke ontwikkeling?

Door de onvoorspelbare gebeurtenissen is het extra belangrijk dat je ontdekt wat jou nu echt gelukkig maakt. Is dat een mooie reis maken? Of een boek schrijven? Meer tijd met familie en vrienden doorbrengen? We horen je denken. “Een boek schrijven? Pff… niks voor mij. Een reis maken? Geen geld voor, hoor. En meer tijd met familie en vrienden? Misschien als ik vakantie heb, maar anders lukt dat ook niet.”

Je bent niet de enige. Zeker niet. Wij zijn met jou. Totdat wij zelf ooit in contact kwamen met Big Five for Life. Het opende onze ogen en inspireerde ons tot mogelijkheden waar we zelf nooit alleen waren gekomen. Vanaf dat moment is alles veranderd. Ons persoonlijke doel? Miljoenen mensen helpen het verschil te maken door hun Big Five for Life te leven.

Al onze coaches zijn gecertificeerd, motiveren, inspireren en zetten aan tot daadkrachtige en doeltreffende actie.

Het aanbod van Big Five For Life

Life Safari

Onze grootste succes is de Life Safari workshop. Een unieke workshop met twee inspirerende en leerzame live dagen. Tijdens de Life Safari halen we alles naar boven en ontdekken we samen jouw Big Five for Life, je reden van bestaan en hoe jij deze kan integreren. Niet alleen dat, maar daarnaast ontvang je nog 3 maanden coaching, zodat jij alles eruit haalt wat erin zit.

Meer over de Life Safari workshop

cursus persoonlijke ontwikkeling live safari

experience online training

De Experience (online training)

In vijf weken heb jij weer de regie teruggevonden in je leven. Da’s nogal een belofte, hè? Toch is het zo met onze online training: de Experience. Mits je natuurlijk jezelf ook wilt ontwikkelen. Blaas weer nieuwe energie in je leven en volg de training waar en wanneer je maar wilt. Meer weten over deze online training? Klik op de onderstaande knop.

Meer over de Experience (online training)

LifeTime

In dit jaarprogramma zit alles om jou, doormiddel van de Big Five for Life methode, te brengen naar de beste en krachtigste versie van jezelf. In LifeTime neemt een jaar lang een coach je mee aan de hand en heb jij alle tools binnen handbereik tot een fantastisch en geluk leven.
Meer weten over LifeTime?

Meer over het jaarprogramma LifeTime

lifetime cursus persoonlijke ontwikkeling

Geef geluk een hand!

Joost zijn grootste passie is schilderen. Door omstandigheden werd dit een enorme uitdaging. Bekijk hier het verhaal van Joost en laat je inspireren.

 

“ALS JE ME ZO ZIET ZITTEN DENK JE NIET: DAT IS EEN PROTOTYPE VAN EEN LUCKY BASTARD, MAAR IK KAN ZEGGEN DAT IK GELUKKIG BEN!”

 • Wat is Big Five for Life?

  Wij zijn ontstaan en gegroeid aan de hand van de wereldbekende coachingsmethode Big Five for Life. Een methode die begon bij bestseller schrijver John Strelecky.
  Hij was op vakantie in Afrika en ging op Safari. Hier bedacht hij de methode van Big Five for Life, namelijk je safari is niet succesvol als je niet elk dier behorend tot de Big Five hebt gezien. En zo werkt het in het echte leven ook vindt John. Als jij jouw leven indeelt naar je vijf grootste levensdoelen, ben je gelukkiger en ervaar je meer welzijn.
  John Strelecky heeft meerdere bestsellers geschreven, die miljoenen keren zijn verkocht en vertaalt in 41 verschillende talen.

  Ontdekken wat jouw Big Five for Life is, geeft een verrassende, maar vooral energieke ervaring. Juist wanneer je op een punt bent gekomen dat de energie even ‘op’ is, .

  Samen wordt er gekeken naar jouw vijf levensdoelen, jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw Reden van Bestaan.

  Laat je verrassen, het is het waard.

 • Het onbewuste bewust maken

  Wat maakt jou speciaal?
  Slechts een kleine hoeveelheid mensen kan daar antwoord op geven. We zijn ons er immers vaak niet van bewust.

  De Big Five for Life methode haalt met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen het onderbewuste naar boven.

  En dankzij dit kunnen we uiteindelijk antwoord geven op de vraag: Wat maakt jou speciaal? Waarom ben jij hier en wat wil jij nog doen, zien en ervaren in dit leven?

  Het is tijd om stappen te maken. Stappen vooruit, richting jouw unieke Big Five.

 • Aanbod

  Ieder zijn of haar Big Five for Life is uniek en speciaal. Zo hebben wij ook voor ieder wat wils binnen ons aanbod. Je bent niet alleen. Onze ervaren coaches helpen je op weg naar een nieuw begin. Een nieuw begin waarin jij invulling geeft aan je eigen leven, het is tenslotte van jou!

  Zo lees je hier alle informatie over onze vijf weken durende online training: De Experience. Blaas weer nieuwe energie in je leven en volg de training waar en wanneer je maar wilt.

  Onze grootste succes is de Life Safari workshop. Een unieke workshop met twee inspirerende en leerzame live dagen. Tijdens de Life Safari halen we alles naar boven en ontdekken we samen jouw Big Five for Life, je reden van bestaan en hoe jij deze kan integreren. Niet alleen dat, maar daarnaast ontvang je nog 3 maanden coaching, zodat jij alles eruit haalt wat erin zit. Meer weten? Klik dan hier en lees alles over de Life Safari.

  Ben jij al bekend met LifeTime? Want naast de Experience en de Life Safari hebben we ons allernieuwste product gelanceerd. Namelijk het unieke vijf-sterren jaarprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.
  In dit jaarprogramma zit alles om jou, doormiddel van de Big Five for Life methode, te brengen naar de beste en krachtigste versie van jezelf. In LifeTime neemt een jaar lang een coach je mee aan de hand en heb jij alle tools binnen handbereik tot een fantastisch en geluk leven.
  Meer weten over LifeTime? Klik dan hier. 

 • 100% garantie

  Bij ons krijg je altijd 100% garantie dat jij je eigen Big Five for Life helder hebt, je je eigen museum ontdekt en weet te vullen met mooie herinneringen en doelen.
  Laat je verrassen, het is het waard.

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK