LOOPBAANCOACHING

betekent een baan voor jou alleen geld verdienen?

 

Betekent een baan voor jou alleen geld verdienen?
Dan kun je beter even wegklikken.

Maar als je op zoek bent naar meer voldoening in je werk, lees dan even verder. Want loop jij ook met vragen rond, zoals:

  • Wie ben ik, wat wil ik en waarom?
  • Wat zijn mijn belangrijkste kwaliteiten en talenten?
  • Kan ik wat ik wil?
  • Wat is mijn passie en kan ik van mijn passie mijn werk maken?
  • Wat maakt mij uniek en onderscheidend?
  • Welke baan past bij mij? Wat geeft mij energie?
  • Wat maakt mij onderscheidend op de arbeidsmarkt?

Het vinden van je ideale loopbaan lijkt een eindeloze zoektocht. Vooràl als je niet precies weet wat je wilt!

 

                    Vraag een vrijblijvend gesprek aan                   

 

"ik zocht te breed, omdat ik eigenlijk niet wist wat ik wilde. mijn loopbaancoach hielp me inzien wat ik wel wilde, daardoor kon ik veel gerichter zoeken en had ik binnen een maand een baan die bij me past"

Je bent niet de enige

Ben je klaar met uitstellen?

Als je met dit gevoel blijft rondlopen en er geen einde aan lijkt te komen, wordt het tijd voor actie! Want hoe langer dit voortduurt, hoe erger de klachten worden. Zowel mentaal als fysiek. En wat voor invloed heeft dit op je omgeving? Niet alleen een burn-out ligt op de loer, ook andere fysieke klachten zoals pijn in je hoofd en nek en vermoeidheid kunnen blijvend opspelen. Het herstelproces duurt dan ook veel langer.


Gun jezelf een ander leven!

Onze loopbaancoaches

De Big Five for Life loopbaancoaches helpen je deskundig omdat ze als geen ander weten dat werkgeluk naast je privé leven een van de belangrijkste dingen zijn in het leven. Ze zijn zeer ervaren om je verder helpen met je loopbaan. Onze methode geeft 100% garantie dat je ook daadwerkelijk ontdekt wat jij het liefste wil doen, zien en ervaren. Je hoeft dus niet verder te zoeken en tijd te spenderen aan dingen die niet werken.

We helpen je te ontdekken waar je nu staat, wat je mogelijkheden zijn en waar je naar toe wilt met je carrière. En niet minder belangrijk: hoe je dat kunt bereiken. Tevens kan loopbaancoaching ingezet worden om beter te kunnen functioneren, of je zelfvertrouwen te vergroten in je huidige functie. En niet te vergeten de meest voorkomende: je wilt of bent op zoek naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt.

 

Loopbaancoaching 

Er zijn weinig dingen in het leven waar we meer tijd in steken dan ons werk. Tegenwoordig speelt werk gemiddeld meer dan 40 jaar een belangrijke rol in ons leven. En natuurlijk willen we die tijd zoveel mogelijk als prettig en betekenisvol ervaren.

Maar wat doe je als dat niet zo is? Misschien heb je ontslag gekregen of heb  je het gevoel dat je werk of de organisatie niet bij je past? Dat je vermoeid, geïrriteerd en zelfs gestrest van je werk komt. Je zelfvertrouwen gedaald is zodat het zetten van nieuwe stappen steeds lastiger wordt. Dat je graag wilt veranderen maar je weet niet hoe. Misschien overweeg je wel een carrièreswitch te maken of heb je een droom om voor jezelf te beginnen. In die gevallen kan loopbaancoaching je weer op de rit helpen.

 

 

Onze focus op jou

Big Five for Life focust zich op wat jij echt goed kan, waar jouw passie ligt en waarin jij uniek bent. Dat maakt ons onderscheidend en zorgt ervoor dat jij snel de stappen kan maken die jou op het lijf geschreven zijn. Onze loopbaancoaches zijn actief in heel Nederland waardoor er altijd een gecertificeerde coach bij jou in de buurt is. We stemmen ons advies af op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Kies jij voor het reguliere traject of voor een quickstart? Beide is mogelijk! Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan het traject variëren van enkele weken tot zes maanden.

“De aanpak van Big Five for Life is zó op de persoon gericht. Je haalt er veel meer uit dan alleen coaching in je loopbaan” – Fiona van der Moere. Lees haar verhaal hier.

Jacomijn doet nu waar haar passie écht ligt!

Jacomijn heeft een aantal jaar geleden haar baan als business consultant opgezegd. Vanaf dat moment doet ze waar ze écht blij van wordt!

Bekijk hiernaast het volledige verhaal van Jacomijn.

 

 

Ik wil graag een GRATIS intake!

Word Big Five coach!
photo

Ben jij gepassioneerd, ambitieus en ondernemend?
Dan zou je weleens héél goed in ons team kunnen passen..

Stuur me meer informatie!
X
X
X