BOOST JE CARRIÈRE

Gun jezelf een baan waar je energiek van wordt!

Geef jouw carrière nu een frisse boost met dit loopbaangesprek! Ga samen met een van onze loopbaancoaches in gesprek en ontdek tijdens het Boost-jouw-carrière-gesprek welke kant je (nog) op wilt. Wil je nieuwe dingen leren? Hoe denk je over een carrièreswitch? Durf je nieuwe stappen te zetten? Zet jezelf op de eerste plek en ontdek het!

BOOST-JE-CARRIÈRE-GESPREK

Je baan is een belangrijk onderdeel van je leven. Je ontmoet er nieuwe mensen, leert nieuwe dingen en besteedt er zo’n 40 jaar aan. Je wilt het daarom liefst een baan die jou energie geeft, waar jij in je kracht staat en je verrast bent óók nog salaris te krijgen aan het eind van de maand! 

Ja, jouw droombaan bestaat. Maar er zijn veel obstakels waardoor je niet de stap durft te zetten. Herken je je in deze vragen?

  • Ben ik wel bekwaam genoeg?
  • Ik heb nu een vast contract en dus vast inkomen, als ik een carrièreswitch maak, ben ik die zekerheid kwijt;
  • Ik vind mijn werk niet meer leuk en erg stressvol, maar ik weet niet wat ik wél leuk vind;
  • Ik ben vaak vermoeid en geïrriteerd als ik thuiskom, hoe kan ik dat veranderen?
  • Is er iemand die me kan helpen om me weer zekerder te voelen of tips kan geven om nieuwe stappen te zetten?

Een loopbaancoach is iemand die gespecialiseerd is in deze vragen. Hij of zij kijkt samen met jou naar de oorzaak, bekijkt de situatie van verschillende kanten en geeft jou de ideale bruikbare handvatten om nieuwe stappen te zetten, waardoor jij je weer energieker, zelfverzekerder en gelukkiger voelt. Kies voor jezelf en boost jouw carrière!

Investering: 97 euro

Bestel hier direct jouw boost-je-carrière-gesprek

Duur: 60 minuten 

Waarde: Energie, kracht, zelfverzekerdheid en focus op jouw loopbaan

WAT GAAT EEN LOOPBAANTRAJECT JE BRENGEN?

Na het Boost-je-carrière-gesprek kun je ervoor kiezen om verder te gaan. Het loopbaantraject is daarvoor de perfecte uitkomst.

Wist je dat je loopbaantraject (voor een deel) vergoed kan worden?

Stuur ons een e-mail (info@bigfiveforlife.nl) met jouw situatie en we kijken vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Wie ben ik?
Wat wil ik?
Wat kan ik?
Kan ik wat ik wil?
Wat zijn mijn belangrijkste kwaliteiten en talenten?
Wat maakt mij uniek en onderscheidend?
Welke baan past bij me en krijg ik daar energie van?
Wat maakt mij onderscheidend op de arbeidsmarkt?

"IK ZOCHT TE BREED, OMDAT IK EIGENLIJK NIET WIST WAT IK WILDE. MIJN LOOPBAANCOACH HIELP ME INZIEN WAT IK WEL WILDE, DAARDOOR KON IK VEEL GERICHTER ZOEKEN EN HAD IK BINNEN EEN MAAND EEN BAAN DIE BIJ ME PAST"

ONZE FOCUS OP JOU

De loopbaancoach focust zich op wat jij echt goed kan, waar jouw passie ligt en waarin jij uniek bent. Wat maakt jou onderscheidend en zorgt ervoor dat jij snel de stappen kan maken die jou op het lijf geschreven zijn? Onze loopbaancoaches zijn actief in heel Nederland waardoor er altijd een gecertificeerde coach bij jou in de buurt is. We stemmen ons advies altijd af op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Big Five for Life is uniek in zijn aanpak. We geven garantie dat je daadwerkelijk ontdekt wat je wilt doen zien en beleven voordat je verdere stappen in je loopbaan gaat ondernemen.

“De aanpak van Big Five for Life is zó op de persoon gericht. Je haalt er veel meer uit dan alleen coaching in je loopbaan” – Fiona van der Moere. Lees haar verhaal hier.

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan het traject variëren van enkele weken tot zes maanden.

BOOST JE CARRIERE GESPREK

Gun jezelf dat je vol energie en passie aan het werk bent.

Vraag nu een boost-je-carrièregesprek aan met een van onze loopbaancoaches. Kijk wat hij of zij voor jou kan betekenen en of jullie een klik hebben. Dit kan heel gemakkelijk door een afspraak te maken. Plan een persoonlijk gesprek, telefonisch, live of via Skype. Jouw wensen staan centraal!

Twijfel je misschien nog?

DOE DAN EERST DE GRATIS TEST

En ontvang direct loopbaanadvies op maat!
Klik hier
close-link