Outplacement

Dé begeleiding naar een nieuwe vorm van werk

Wat is outplacement?

Ligt ontslag op de loer? In veel gevallen kom je dan in aanmerking voor een Outplacementtraject. Outplacement wordt ook wel ontslagbegeleiding genoemd. Dit houdt in dat je wordt begeleid naar een nieuwe baan of hulp krijgt om bijvoorbeeld zelf ondernemer te worden. Ja, dat wil ik!

 

vind een nieuwe bestemming voor jezelf!

Welk traject kies jij?

Kies jij voor een quickstart van vijf dagen of wil je liever gebruik maken van het reguliere traject? Ook dat is mogelijk! Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan het traject variëren van 3 maanden tot een jaar.

 

Ontdek hoe je je ontslag als kans kunt zien!

“Door dit traject heb ik geleerd waartoe ik eigenlijk in staat ben en wat ik het liefst graag wil doen en bereiken. Ik vond daardoor snel een nieuwe job; één waarin ik mijn hobby en passie kan uitoefenen.”

Johan Kruger

Outplacement is een kans!

Zie het als iets positiefs. Misschien ervaar je de aanleiding van je outplacement als vervelend. Je zult wellicht die leuke collega’s gaan missen. Maar je hebt nu de tijd en middelen om te ontdekken wat je écht wilt! Big Five for Life™ helpt jou er graag bij om deze kans optimaal te benutten.

Kom er wél zelf mee

Ook als Outplacement jou nog niet is aangeboden, kun je dit zelf tijdens de onderhandelingen naar voren brengen. Door bijvoorbeeld een offerte van een outplacementtraject aan je werkgever te presenteren. Heb je behoefte aan een vrijblijvende offerte? Die hebben wij voor jou klaarliggen. Neem gerust contact met ons op!

Wat kun je verwachten:

  • Ontdekken wat je het liefste wilt door middel van onze beproefde Big Five for Life methode
  • In kaart brengen van je talenten, drijfveren en ambities
  • Intensieve begeleiding door je persoonlijke coach
  • Concreet maken van jouw persoonlijke meerwaarde
  • Actief op zoek naar je nieuwe werk
  • Jezelf overtuigend presenteren
  • Sollicitatietraining en het perfectioneren van je CV
  • Effectief gebruik maken van je netwerk en social media
  • Begeleiding tijdens de eerste maanden van je nieuwe werk

Quickstart: snel resultaat

Wil je snel resultaat? Big Five for Life biedt deze mogelijkheid. Binnen een week kun jij nieuwe perspectieven ontdekken en ben je klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Na afloop van het traject weet je concreet wat je het liefste wilt en waar jij goed in bent.

 

      Ik wil een snelle start!

Transitievergoeding

Als je na het ontslag een transitievergoeding krijgt, dan moet hier belasting over worden betaald. Gebruik je de transitievergoeding voor scholing of outplacement, dan betaal je er geen belasting over. Je krijgt het bedrag dan bruto uitgekeerd. Meer weten? Neem contact op.

 

de baan die voldoet aan al jouw wensen: Wij zorgen ervoor dat je daar komt!

De match tussen jou en de coach

In ons outplacementtraject focussen wij ons op wat jij goed kan, waar jouw passie ligt en waarin je uniek bent. Soms moet je daar zelf nog achter komen! Een match tussen jou en je persoonlijke coach staat bij ons voorop. Daarom is er altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend intakegesprek!

 

        Ik wil graag kennismaken

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK