Schop onder je kont nodig? Wij doen het met liefde!

LEEF JE MAXIMALE POTENTIEEL

HÉ AMBITIEUZE POWERVROUW

Probeer jij al jaren alle ballen in de lucht te houden? Trekt je omgeving aan je op de meest ongelukkige momenten? Weerhouden al die dingen jou van het volgen van jouw ambitieuze dromen? 

Tijd voor een Business Retreat! Trek jezelf terug in een luxe 14-persoons villa op een prachtige inspirerende locatie in de rust van Friesland.

Ga vijf dagen intensief aan de slag met jezelf, ga terug naar je diepste kern en maak die ambitieuze dromen waar!

Doe je dit alleen? Tuurlijk niet! Coaches Baukje Bonsma en Athilde Whyte sleuren jou erdoorheen, helpen je er bovenop als het even niet meer gaat en gaan niet eerder weg totdat jij weer die schop onder je kont hebt gehad. Mét liefde!

Baukje & Athilde: 2 coaches met samen meer dan 50 jaar ondernemerservaring, waarvan 20 jaar als coach.

Benieuwd naar de inhoud, kosten en aanvullende informatie? Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk gebeld of gemaild met info over het Business Retreat.

Naam(Vereist)

SLOOP HET PLAFOND WAT BOVEN JE ZIT

Het is ongelooflijk wat een vrouw aankan. Vrouwen zijn next level multitaskers. Krachtige leiders die zichzelf pas de laatste plek gunnen. Vrouwen staan als een leeuw voor hun gezin en dierbaren. Aan de buitenkant keihard en ze lijken soms van staal. Maar dan. De ambitie wordt getemperd door een laag plafond doordat je nooit verder zult groeien. Dat plafond heeft een diepere laag. Durf jij die diepere laag aan te boren, het plafond boven je te slopen en in vijf intensieve dagen weer terug te gaan naar je eigen kern? 

28 maart t/m 1 april - Retreat

LEEF JE MAXIMALE POTENTIEEL

Laat je niet langer tegenhouden door je omgeving, stress of onzekerheden. Doorbreek de herhalende patronen en straal weer van energie. Zet de knop van ‘controlfreak’ uit en zet jezelf weer in je kracht. Leef je maximale potentieel!

 • Heerlijke luxe 14-persoons villa
 • Maximaal 6 deelnemers voor het Business Retreat
 • Wellness sauna’s aanwezig
 • Rustgevende inspirerende omgeving
 • We ontzorgen je volledig en het is verboden om zelf koffie of thee te zetten (dat regelen wij voor je)
 • Verplichte rust om weer tot jezelf te keren
 • Eerstvolgende retreat: 28 maart t/m 1 april

Baukje Bonsma

Baukje Bonsma - Big Five for Life

Partner, moeder, oma en al 30 jaar ondernemer en eigenaar van Big Five For Life International.

Mijn missie in het leven is: mensen en organisaties helpen meer focus te krijgen, en “persoonlijk” leiderschap te nemen over hun eigen leven en carrière.

Ik overleefde baarmoederhalskanker, borstkanker en de ergste vorm van huidkanker genaamd Melanoom. Drie verschillende vormen van kanker, die niets met elkaar te maken hebben. ‘Pure pech’ noemden mijn artsen het. Drie keer kanker is drie keer een wake-up calls geweest, dat ik moest gaan doen wat ik graag had willen doen en mijn hart te volgen. Iedereen maakt dingen mee in het leven en als je de diepere betekenis kan achterhalen en ombuigen van pijn naar betekenis vol zijn, dan heeft je lijden zin gehad en dat maakt het zoveel lichter. Het boek de Big Five for Life en met name de museumdag metafoor heeft mij in beweging gezet. Ik heb mijn angst overwonnen( met name spreken in het openbaar ) en ben vanuit de financiële dienstverlening geswitcht naar life-coach/ trainer. Sinds ik dat doe, leef ik gelukkiger en heb ik een missie. Ik wil anderen vertellen dat het leven geen generale repetitie is: je krijgt maar een keer de kans er wat van te maken. Doe dat dan ook en wacht niet tot het te laat is. Neem persoonlijk leiderschap over je eigen leven. Iedereen is tenslotte geboren voor het leiderschap al was het alleen maar om zich zelf leiding te geven!

Naast dat ik spreker ben, geef ik workshops, trainingen en individuele coaching, voor mens en organisaties.

Athilde Whyte

Coach, spiegel en geweten

“Als ik maar goed genoeg mijn best doe, komt het wel goed.” Met die instelling heb ik het grootste deel van mijn leven geleid. Zat iets tegen, dan loste ik het op. En was ik ongelukkig, dan was ík degene die moest veranderen.

Maar harder werken en nóg meer geven zijn niet de sleutels voor een gelukkiger leven, weet ik na een moeilijke jeugd en twee gestrande huwelijken. Kiezen voor jezelf is dat wel. Ook als dat in eerste instantie een scheiding en een berg schulden oplevert.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om tegen de verwachtingen van anderen in te gaan of te doen wat jíj wilt. Maar ik weet ook als geen ander hoeveel het je uiteindelijk oplevert als je je hart volgt. Hoeveel mooier het leven wordt als je zelfliefde niet meer als jeukwoord ziet, maar als manier om te komen waar je echt wilt zijn. En hoe ook je omgeving daarvan opknapt.

Ik zet mijn levenslessen, mensenkennis én jarenlange werkervaring als teamleider/coach al jaren dagelijks in om mensen daarbij te helpen. Ik ben niet alleen een coach, maar ook een spiegel en geweten. Ik zie meteen waar het potentieel zit, maar weet ook snel waar de pijnpunten liggen. Door dat in beeld te brengen en te benoemen, zien de mensen met wie ik werk snel weer wie ze echt zijn en waar ze naartoe willen. Ze nemen het roer weer in eigen hand. En ik? Ik stuur zachtjes bij waar nodig, zie toe op de richting die ze inslaan. En ik zie dat mijn werk impact heeft.
Dat maakt me een ontzettend gelukkig mens.

Jouw Business Retreat staat klaar

 • Gratis Profile Dynamics drijfverenanalyse vooraf
 • Exclusieve toegang voor slechts 6 vrouwen die zichzelf weer back on track gunnen
 • Luxe locatie midden in de Friese natuur
 • Sauna’s, privé slaapkamers en buitenactiviteiten aanwezig
 • Tai Chi, Yoga en veel meer om je mind and body te resetten
 • Inspirerende, prikkelende oefeningen
 • Twee fantastische coaches die jou weer het MAXIMALE POTENTIEEL laten ervaren

Op dit moment zijn er nog 4 plekken beschikbaar. Bereik je maximaal potentieel en meld je aan. Niet nadenken, gewoon doen.

Naam(Vereist)

Boek resultaat!

 • Jouw Big Five for Life (5 grootste levensdoelen) helder
 • Je kan in één zin vertellen wat jouw reden van bestaan is
 • Jouw drijfveren zijn tot op het bot geanalyseerd
 • Je weet precies hoe jij jouw maximale potentieel kunt bereiken
 • Je hebt een volledig stappenplan van 90 dagen om jouw succes vorm te gaan geven