Organisatieontwikkeling

In een goed georganiseerde organisatie spreekt iedereen de taal waarbij het gaat om passie voor wat ze doen, de passie om het ook goed te doen, en om te doen wat ze beloven

Samen naar het hoogste niveau

Je onderscheiden, aantrekkelijk en succesvol zijn. Dit doen vanuit bezieling en verbondenheid van leerkrachten en medewerkers met de doelstellingen van de school. Dat is de succesfactor voor iedere onderwijsinstelling. Met Big Five for Life™ ligt het binnen handbereik!

 

Dit wil ik ook met mijn school!

De aanpak en het proces

Big Five for Life biedt de aanpak én het proces om een organisatie te creëren die onderscheidend, aantrekkelijk en succesvol is. De teamplayers binnen de school zijn op een natuurlijke manier met elkaar verbonden. Big Five for Life zorgt ervoor dat iedereen zijn kwaliteiten en talenten weet in te zetten door een duidelijke missie en heldere doelen. Deze zijn:

  • helder
  • uniek
  • uitdagend
  • inspirerend

De resultaten

De Big Five for Life methode resulteert op meerdere vlakken in winst. Winst voor de medewerkers en de leerlingen, winst op maatschappelijk niveau en winst door financiële stabiliteit. Ziet u het liever in cijfers terug? Kijk dan mee:

 

45% hogere productiviteit
67% minder ongewenst verloop
33% meer winst
66% lager ziekteverzuim

John Strelecky bezoekt Hondsrug College

John bracht in 2013 een bezoek aan het Hondsrug College in Emmen. Op deze school zijn leerlingen succesvol bezig geweest met het ontdekken van hun eigen Big Five for Life. Ter afsluiting kwam de schrijver in de klas om met de leerlingen in gesprek te gaan.

Passie voor wat je doet

De Big Five for Life werkt vanuit een mensgerichte aanpak. Wat is voor jou belangrijk in het werk wat je doet? Wat zijn de doelen van de organisatie? En hoe kunnen die twee zo optimaal mogelijk op elkaar aansluiten?

In een goed georganiseerde organisatie spreekt iedereen de taal waarbij het gaat om passie voor wat ze doen, de passie om het ook goed te doen, en om te doen wat ze beloven. Dat is toch wat je iedere leerling mee wilt geven?

Wat is uw startpunt?

Wij begrijpen dat uw specifieke behoefte en doelen net zo uniek zijn als uw organisatie. Om u het beste te kunnen helpen vragen wij u contact met ons op te nemen. In een vrijblijvend gesprek kunt u uw situatie toelichten. Daarna kunnen wij de voor u beste aanpak onderzoeken waarmee wij u verder kunnen helpen.

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK