Coach persoonlijke ontwikkeling

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven is?

Waarom persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling, ook wel zelfontplooiing of zelfontwikkeling genoemd. Het continu bezig zijn met het willen verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Je willen blijven ontwikkelen tot een beter en gelukkiger mens. Het aan de slag gaan met je bewustzijn, identiteit en dromen en doelen.

We leren zowel bewust als onbewust. Want ook zonder bewust bezig te gaan met persoonlijke ontwikkeling, groei je als mens door ervaringen in het leven. Maar soms blijf je tegen dingen aanlopen, houden patronen stand en/of wil je een bepaald doel behalen. Dan ga je bewust bezig met je ontwikkeling om meer uit je leven te halen. In dat geval zijn wij er voor je, als coach persoonlijke ontwikkeling.

Wat bereik je met persoonlijke ontwikkeling?

 • Bezig zijn met je eigen ontwikkeling geeft een mega zelfbooster!
 • Je gaat je dromen achterna
 • Je leeft bewuster
 • Je verbetert je mentale en fysieke gezondheid
 • Je leert jezelf goed kennen
 • Je ontdekt hoe je dichterbij jezelf kan blijven staan en je grenzen aan kan geven

Benut je maximale potentieel

Soms voelt het alsof je niet vooruit komt. Je hebt de drang dingen in je leven te veranderen, je wilt je doelen behalen en hartgestuurd leven. Maar verandering kan lastig zijn en soms weet je simpelweg gewoon niet hoe je iets moet aanpakken. Je blijft vastzitten in de sleur van de dag.

Boeken over persoonlijke ontwikkeling zijn niet aan te slepen. Ze staan vol tips en tricks, maar concrete stappen zetten kan lastig zijn. Alles heeft tijd nodig.

Een coach kan jou helpen bij dit proces. Inzien wat jij nodig hebt als het gaat om jouw unieke persoonlijke ontwikkeling. Want verandering gebeurd niet even. Het is een weg die je gaat afleggen, maar die je wel ver gaat brengen.

Coach persoonlijke ontwikkeling

Het aanbod van Big Five For Life

Life Safari

Onze grootste succes is de Life Safari workshop. Een unieke workshop met twee inspirerende en leerzame live dagen. Tijdens de Life Safari halen we alles naar boven en ontdekken we samen jouw Big Five for Life, je reden van bestaan en hoe jij deze kan integreren. Niet alleen dat, maar daarnaast ontvang je nog 3 maanden coaching, zodat jij alles eruit haalt wat erin zit.

Meer over de Life Safari workshop

cursus persoonlijke ontwikkeling live safari

experience online training

De Experience (online training)

In vijf weken heb jij weer de regie teruggevonden in je leven. Da’s nogal een belofte, hè? Toch is het zo met onze online training: de Experience. Mits je natuurlijk jezelf ook wilt ontwikkelen. Blaas weer nieuwe energie in je leven en volg de training waar en wanneer je maar wilt. Meer weten over deze online training? Klik op de onderstaande knop.

Meer over de Experience (online training)

LifeTime

In dit jaarprogramma zit alles om jou, doormiddel van de Big Five for Life methode, te brengen naar de beste en krachtigste versie van jezelf. In LifeTime neemt een jaar lang een coach je mee aan de hand en heb jij alle tools binnen handbereik tot een fantastisch en geluk leven.
Meer weten over LifeTime?

Meer over het jaarprogramma LifeTime

lifetime cursus persoonlijke ontwikkeling

Geef geluk een hand!

Bernadette zag een kans. Dankzij Big Five For Life greep ze deze kans met beide handen aan. Bekijk hier het verhaal van Bernadette en laat je inspireren om ook een coach persoonlijke ontwikkeling van Big Five For Life in te schakelen.

 

“IN HET LEVEN VLIEGEN PAKKETJES KANSEN VOORBIJ EN HET IS AAN ONS OM ZE TE GRIJPEN!”

Waarom een coach inschakelen als je bezig gaat met persoonlijke ontwikkeling?

Een coach geeft richting en helpt je doelen te realiseren

Veel mensen hebben dromen die zo verweg lijken, dat ze richtingloos door het leven gaan. Ze weten niet hoe ze de eerste stap moeten zetten. Heel logisch!

Een coach kan je helpen door je te prikkelen je dromen en doelen helder te hebben en een concreet stappenplan samen te stellen.

Coach helpt je de focus vast te houden

Om je dromen en doelen te behalen is het belangrijk hiermee bezig te zijn. Een coach helpt je bij het vasthouden van je focus om dat te bereiken wat je wilt bereiken.

Een coach houdt je een spiegel voor

Een coach is getraind om jou verder te brengen. Soms is een spiegel voorhouden precies hetgene wat we nodig hebben. Zo kunnen we ons eigen gedrag inzien en veranderen. 

Mentale training is net zo belangrijk als fysieke training

Een gelukkige mindset zit in je brein! En om dit om te zetten vergt wat training. En daar heb je de juiste coach bij nodig.

Leren omgaan met patronen

Wij mensen hebben allemaal patronen die ons zijn aangeleerd door de tijd heen. Vaak niet erg, want het helpt ons processen te versnellen. Maar sommige patronen hebben een negatieve invloed. Een coach kan je helpen deze patronen te verslaan.

Een coach prikkelt je het goede te doen

Als je jezelf wil ontwikkelen, moet je de lat hoger leggen. En een coach prikkelt jou een positieve benadering aan te nemen en je bewust te zijn van je eigen potentieel. 

Een coach is objectief

Je omgeving is niet altijd de juiste raadgever. Ze zijn betrokken bij jouw omgeving.
Een coach kan hierdoor heen kijken en jou objectief advies geven.

Een coach brengt jou naar meer geluk en rust

Kortom: samen doe je meer dan alleen! Met een coach blijf je gefocust, werk je aan je ontwikkeling en ontdek je hoe je jouw potentieel volledig kan benutten.

 • Wat is Big Five for Life?

  Wij zijn ontstaan en gegroeid aan de hand van de wereldbekende coachingsmethode Big Five for Life. Een methode die begon bij bestseller schrijver John Strelecky.
  Hij was op vakantie in Afrika en ging op Safari. Hier bedacht hij de methode van Big Five for Life, namelijk je safari is niet succesvol als je niet elk dier behorend tot de Big Five hebt gezien. En zo werkt het in het echte leven ook vindt John. Als jij jouw leven indeelt naar je vijf grootste levensdoelen, ben je gelukkiger en ervaar je meer welzijn.
  John Strelecky heeft meerdere bestsellers geschreven, die miljoenen keren zijn verkocht en vertaalt in 41 verschillende talen.

  Ontdekken wat jouw Big Five for Life is, geeft een verrassende, maar vooral energieke ervaring. Juist wanneer je op een punt bent gekomen dat de energie even ‘op’ is, .

  Samen wordt er gekeken naar jouw vijf levensdoelen, jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw Reden van Bestaan.

  Laat je verrassen, het is het waard.

 • Het onbewuste bewust maken

  Wat maakt jou speciaal?
  Slechts een kleine hoeveelheid mensen kan daar antwoord op geven. We zijn ons er immers vaak niet van bewust.

  De Big Five for Life methode haalt met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen het onderbewuste naar boven.

  En dankzij dit kunnen we uiteindelijk antwoord geven op de vraag: Wat maakt jou speciaal? Waarom ben jij hier en wat wil jij nog doen, zien en ervaren in dit leven?

  Het is tijd om stappen te maken. Stappen vooruit, richting jouw unieke Big Five.

 • Aanbod

  Ieder zijn of haar Big Five for Life is uniek en speciaal. Zo hebben wij ook voor ieder wat wils binnen ons aanbod. Je bent niet alleen. Onze ervaren coaches helpen je op weg naar een nieuw begin. Een nieuw begin waarin jij invulling geeft aan je eigen leven, het is tenslotte van jou!

  Zo lees je hier alle informatie over onze vijf weken durende online training: De Experience. Blaas weer nieuwe energie in je leven en volg de training waar en wanneer je maar wilt.

  Onze grootste succes is de Life Safari workshop. Een unieke workshop met twee inspirerende en leerzame live dagen. Tijdens de Life Safari halen we alles naar boven en ontdekken we samen jouw Big Five for Life, je reden van bestaan en hoe jij deze kan integreren. Niet alleen dat, maar daarnaast ontvang je nog 3 maanden coaching, zodat jij alles eruit haalt wat erin zit. Meer weten? Klik dan hier en lees alles over de Life Safari.

  Ben jij al bekend met LifeTime? Want naast de Experience en de Life Safari hebben we ons allernieuwste product gelanceerd. Namelijk het unieke vijf-sterren jaarprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.
  In dit jaarprogramma zit alles om jou, doormiddel van de Big Five for Life methode, te brengen naar de beste en krachtigste versie van jezelf. In LifeTime neemt een jaar lang een coach je mee aan de hand en heb jij alle tools binnen handbereik tot een fantastisch en geluk leven.
  Meer weten over LifeTime? Klik dan hier. 

 • 100% garantie

  Bij ons krijg je altijd 100% garantie dat jij je eigen Big Five for Life helder hebt, je je eigen museum ontdekt en weet te vullen met mooie herinneringen en doelen.
  Laat je verrassen, het is het waard.

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK