LOOPBAANCOACHING

Hulp bij het ontdekken en realiseren van jouw droombaan

Loopbaancoaching 

Er zijn weinig dingen in het leven waar we meer tijd in steken dan ons werk. Tegenwoordig speelt werk gemiddeld meer dan 40 jaar een belangrijke rol in ons leven. En natuurlijk willen we die tijd zoveel mogelijk als prettig en betekenisvol ervaren. Loopbaancoaching van Big Five for Life kan je hier mee helpen. 

Wat doe je wanneer je je werk niet als prettig of betekenisvol ervaart? Misschien heb je ontslag gekregen of heb  je het gevoel dat je werk of de organisatie niet bij je past? Dat je vermoeid, geïrriteerd en zelfs gestrest van je werk komt. Je zelfvertrouwen gedaald is zodat het zetten van nieuwe stappen steeds lastiger wordt. Dat je graag wilt veranderen maar je weet niet hoe. Misschien overweeg je wel een carrièreswitch te maken of heb je een droom om voor jezelf te beginnen. In die gevallen kan loopbaancoaching je weer op de rit helpen.

Onze loopbaancoaches

Loopbaancoaching van Big Five for Life helpt je deskundig omdat wij als geen ander weten dat werkgeluk naast je privé leven één van de belangrijkste dingen zijn in het leven. Onze coaches zijn zeer ervaren om je verder te helpen met je loopbaan. Onze loopbaancoaching methode geeft 100% garantie dat je ook daadwerkelijk ontdekt wat jij het liefste wil doen, zien en ervaren. Je hoeft dus niet verder te zoeken en tijd te spenderen aan dingen die niet werken.

We helpen je te ontdekken waar je nu staat, wat je mogelijkheden zijn en waar je naar toe wilt met je carrière. En niet minder belangrijk: hoe je dat kunt bereiken. Tevens kan loopbaancoaching ingezet worden om beter te kunnen functioneren, of je zelfvertrouwen te vergroten in je huidige functie. En niet te vergeten de meest voorkomende: je wilt of bent op zoek naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt.

 

Wat gaat het loopbaantraject je brengen?

Loopbaancoaching van Big Five for Life helpt jou om je geluk te vinden op de werkvloer. Bovendiendien is loopbaancoaching van Big Five for Life altijd toekomstgericht en zul je veel over jezelf komen te ontdekken. Wat ontdek je dan zoal bij onze loopbaancoaching methode? Onder andere:

  • Wie ben ik
  • Wat wil ik
  • Wat kan ik
  • Kan ik wat ik wil
  • Wat zijn mijn belangrijkste kwaliteiten en talenten
  • Wat maakt mij uniek en onderscheidend
  • Welke baan past bij me en krijg ik daar energie van
  • Wat maakt mij onderscheidend op de arbeidsmarkt.

Gun jezelf dat je vol energie en passie aan het werk bent. Dat je je talenten kunt ontwikkelen en betekenisvol kan zijn. Dat je na je werk niet meer uitgeblust op de bank ligt maar vol energie en ambitie je leven weer oppakt.

 

TIP: Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een van onze loopbaancoaches. Kijk wat hij of zij voor jou kan betekenen en of jullie een klik hebben. Dit kan heel gemakkelijk door een afspraak te maken. Dit kan in een life persoonlijk gesprek, of via  telefoon of Skype afspraak. Wat voor jou het beste werkt.

 

                    Vraag een vrijblijvend gesprek aan                   

 

"ik zocht te breed, omdat ik eigenlijk niet wist wat ik wilde. mijn loopbaancoach hielp me inzien wat ik wel wilde, daardoor kon ik veel gerichter zoeken en had ik binnen een maand een baan die bij me past"

Onze focus op jou

Big Five for Life focust zich op wat jij echt goed kan, waar jouw passie ligt en waarin jij uniek bent. Dat maakt ons onderscheidend en zorgt ervoor dat jij snel de stappen kan maken die jou op het lijf geschreven zijn. Onze loopbaancoaches zijn actief in heel Nederland waardoor er altijd een gecertificeerde coach bij jou in de buurt is. We stemmen ons advies af op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Big Five for Life is uniek in zijn aanpak. We geven garantie dat je daadwerkelijk ontdekt wat je wilt doen zien en beleven voordat je verdere stappen in je loopbaan gaat ondernemen.

“De aanpak van Big Five for Life is zó op de persoon gericht. Je haalt er veel meer uit dan alleen coaching in je loopbaan” – Fiona van der Moere. Lees haar verhaal hier.

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan het traject variëren van enkele weken tot zes maanden

Bernadette doet waar haar passie écht ligt!

Bernadette zag een prachtige kans voorbij komen en maakte een flinke stap buiten haar comfort-zone om haar droombaan te verwezenlijken!

Bekijk hiernaast het mooie verhaal van Bernadette.

 

 

Ik wil graag een GRATIS intake gesprek

Word Big Five coach!
photo

Ben jij gepassioneerd, ambitieus en ondernemend?
Dan zou je weleens héél goed in ons team kunnen passen..

Stuur me meer informatie!
X
X
X