Krijg weer focus in je leven

Ga met ons mee op Life Safari. Het 90 dagen programma voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je iets veranderen in je leven?

Herken je dit gevoel;

 • Mis je focus in je leven en wil je zeker weten waar je naar toe wilt?
 • Ben jij degene die zich meestal aanpast, wil je het graag goed doen?
 • Vind je het lastig om weer grip te krijgen op je leven?
 • Gaat het leven in een sleur voorbij en wil je meer genieten?
 • Help je altijd anderen, maar heb je geen tijd voor jezelf?
 • Denk je “is dit het nu” en wil je meer uit je leven en werk halen?


Herken je je hier in? Weet dan dat je niet alleen bent!

BewarenBewaren

Ben je klaar met uitstellen?

Als je met dit gevoel blijft rondlopen en er geen einde aan lijkt te komen, wordt het tijd voor actie! Want hoe langer dit voortduurt, hoe erger de klachten worden. Zowel mentaal als fysiek. En wat voor invloed heeft dit op je omgeving? Niet alleen een burn-out ligt op de loer, ook andere fysieke klachten zoals pijn in je hoofd en nek en vermoeidheid kunnen blijvend opspelen. Het herstelproces duurt dan ook veel langer.

Gun jezelf een ander leven en zet een eerste stap. Lees hier het intrigerende en ontroerende verhaal van Hennie. 

Gratis advies gesprek met een coach

 

Wat krijg je als je mee gaat op Life Safari?

 

2 live onvergetelijke inspirerende trainingsdagen waarin jij jouw Big Five for Life ontdekt (koffie, thee en lunch inbegrepen) t.w.v € 795,00

→ Samen in een kleine, betrokken groep met gelijkgestemde mensen

→  We geven 100% garantie dat jij ook daadwerkelijk ontdekt wat je 5    belangrijkste doelen zijn in het leven.

→ Een persoonlijk Big Five for Life werkboek

Inspirerende online coaching, 3 maanden lang, om stap-voor-stap jouw leven succesvol te maken ter waarde van €795,00

inspirerend boek van John Strelecky naar keuze

→ Support vinden in een betrokken community waarbij je altijd welkom bent bij Make-Me-Better (MMB) bijeenkomsten

Tijdelijk een fantastische aanbieding voor de workshops: je betaalt niet € 1590,00 maar € 795,00. Dit is voor zowel de 2 daagse live training, alsmede de 3 maanden online training. Dat is 50% voordeel voor beide workshops.  

Meld je daarom NU snel aan, vol = vol.

PS De meeste werkgevers vergoeden dit traject vanuit het opleidingsbudget. Tevens zijn we een geregistreerd CRKBO onderwijsinstituut.

Termijnbetaling mogelijk, vraag naar de mogelijkheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inhoud van het programma

doe mee met het Life Safari Programma en krijg:

BewarenBewaren

Waarde 795 Euro

2 fantastische live trainingsdagen

 

Aan de hand van de unieke Big Five for Life methodiek ontdek je wat jij echt wilt in je leven! In twee dagen krijg je helder voor ogen wat je diep in je hart voelt en waarom dit belangrijk voor je is. Ook zie je ook wat dit met anderen doet. Een bijzondere ervaring!

Wat zeggen anderen?

Pieter: “Ik ontdekte door deze workshop dat ik toch wel erg veel naar de pijpen van anderen dans en teveel rekening houd met wat er van me verwacht wordt.”

Margriet: “Ik stond op een keerpunt in mijn leven en wist dat er iets moest veranderen. Ik heb deze workshop gedaan, kreeg dat zetje in de rug wat ik nodig had en kreeg weer energie!”

Trea: “Je ontdekt tijdens zo’n workshop verschillende dingen. Waar krijg ik energie van? Hoe ga ik dat doen?”

Peter: “Tijdens de workshop word je je heel bewust van bepaalde dingen in je leven.”

Check de enorme hoeveelheid reviews HIER.

Persoonlijke aandacht

Omdat je op zoek gaat naar verdieping is het fijn om dit in een kleine, betrokken groep te doen. De groepen bestaan uit niet meer dan twaalf personen, waardoor iedereen voldoende begeleiding van een ervaren coach krijgt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Waarde 795 Euro

Inspirerende online coaching

Om na het ontdekken van je Big Five for Life ook daadwerkelijk stappen te zetten, krijg je online 3 maanden lang extra inspirerende coaching ter waarde van € 795,00  Om in je eigen tempo eruit te halen wat erin zit, want dit blijft voor altijd beschikbaar.

Linda over het online programma; ” het  online programma was voor mij een wekelijkse cadeautje, Het kostte helemaal niet veel tijd zoals ik had gedacht. Het gaf me zoveel energie, en handvaten om in actie te komen. Ik heb het gewoon gedaan”. Dank je wel.

Make Me Better Bijeenkomsten

 

Als je het Life Safari programma hebt afgerond is het belangrijk om deze inspiratie vast te houden! Omdat het zo ontzettend leuk is om ook andere mensen verder te helpen die in eenzelfde situatie zitten, zijn er de gratis Make-Me-Better, of MMB, bijeenkomsten!

Iedereen die het Life Safari programma heeft afgerond is hier voor altijd welkom. En zo helpen alle ‘Big Fivers’ elkaar blijvend te inspireren, motiveren en ‘beter te maken’!

BewarenBewaren

Speciale aanbieding van 50%

Geen 1590 euro maar
slechts 795 euro

Ga met ons mee op Life Safari en ontvang gratis de 2 daagse training waarin je met 100% garantie je 5 belangrijkste doelen in je leven ontdekt. Je betaalt alleen de 3 maanden online training die je helpt ook je doelen om te zetten in actie.

 

Ook jij verdient het om meer grip en focus door het leven te gaan.  Investeer nu in jezelf en in je toekomst die het meer dan waard is!

Ja, ik meld me direct en eenvoudig aan

Mogelijk kunnen deze kosten vergoed worden vanuit het opleidingsbudget . De meeste werkgevers vergoeden dit traject. Tevens zijn we een geregistreerd CRKBO onderwijsinstituut. Termijn betaling is mogelijk.

De keuze is aan jou;

 • Je doet het niet, en blijft leven zoals je nu doet.
 • Je weet het nog niet helemaal zeker en wilt een eerste stap zetten door een gratis en vrijblijvend gesprek met een coach aan te vragen alle in en outs over prijzen en vergoedingen te weten te komen en samen te kijken of dit programma voor je geschikt is:

Gratis advies

Wat maakt deze methode uniek?

De Big Five for Life Methode

 • Doorbraak in korte tijd, met krachtige follow-up, zodat jouw Big Five for Life ook daadwerkelijk onderdeel wordt van je leven
 • Door te ontdekken wat je ècht wilt, diep in je hart, meer voldoening en succes ervaren in je leven
 • De methode is wereldwijd succesvol, zo blijkt uit miljoenen mensen die er al door zijn geïnspireerd
 • De methodiek van Big Five for Life kan zowel voor jou persoonlijk worden ingezet, maar ook voor teams en complete organisaties!

GELUKKIGER DAN OOIT!

“Omdat ik meerdere keren in een burn-out  verzeild ben geraakt, heb ik veel angst gekend en ben daardoor in een depressie verzeild geraakt. Er is een tijd geweest, nog niet eens zo lang geleden, dat ik überhaupt niet eens wegging met de auto. Te bang, te weinig vertrouwen, in mezelf en in de anderen op de weg. En daar was ik helemaal klaar mee.

Het was tijd voor mijzelf. Tijd om energie te stoppen in wat ik echt wil in mijn leven! Ik heb daarom gekozen voor het Liftsafari programma van Big Five for Life. Een van de lessen is voor mij geweest, dat ik mezelf meer recht doe als ik naar mijn gevoel luister. .. echt een eye opener! Binnen twee dagen had ik helder wat voor mij belangrijk is en waar ik echt gelukkig van word. En nu ik dat weet, maak ik gemakkelijker keuzes en voel ik mij gelukkiger dan ooit! Je wordt bewuster van de mooie dingen en beleeft ze ook echt. En zo ontstaan er prachtige momenten die je later nog een kriebel in je buik en een glimlach geven. Dan pas leef je!”

Gratis advies

BewarenBewaren

Heb je nog vragen over de Life Safari?
photo

Ik help je graag!

Word Big Five coach!
photo

Ben jij gepassioneerd, ambitieus en ondernemend?
Dan zou je weleens héél goed in ons team kunnen passen..

Stuur me meer informatie!
X
X
X