Zorg dat jouw opleidingsbudget niet verloren gaat

jouw opleidingsbudget is één kalenderjaar geldig

Heb jij een opleidingsbudget?

Werkgevers zijn zich in de meeste gevallen bewust van het feit dat investeringen in zijn werknemers, investeringen in het bedrijf zijn. Tevens is het belangrijk om in jezelf te blijven investeren, zodat je beter presteert, lekkerder in je vel zit en met plezier naar het werk gaat. Om die reden is het opleidingsbudget ontwikkeld.

Indien jij een opleidingsbudget hebt, is jouw opleidingsbudget voor één kalenderjaar vastgesteld en komt je budget eind december te vervallen wanneer je deze niet gebruikt.

Wat kan je doen?

  • Zoek uit of jouw werkgever een opleidingsbudget heeft
  • Onderzoek of jij hiervoor in aanmerking komt
  • Ga voor jezelf na waarin jij je wilt ontwikkelen en leg dit voor aan je werkgever
  • Geef bij je werkgever aan welke cursus, training of workshop jij wilt volgen

 

Wat heeft mijn werkgever eraan?

Omdat jouw leidinggevende hoogstwaarschijnlijk het opleidingsbudget beheert, is het aan te raden hem of haar te laten zien welke opleiding jij wilt volgen en wat de voordelen hiervan zijn voor de organisatie. Op deze manier overtuig jij je werkgever. De zeven tips over hoe jij je werkgever kunt overtuigen, kun je hiernaast gratis downloaden.

Kies je voor persoonlijke ontwikkeling?

Met een opleidingsbudget kan jij aan jezelf werken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Big Five for Life™ is CRKBO, Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs, erkend. Dit houdt in dat wij een officieel opleidingsinstituut zijn en onze trainingen in aanmerking komen voor het opleidingsbudget.

Ga naar onze trainingen

CRKBO_Instelling_CMYK transparant

De volgende werkgevers vergoeden de workshop vanuit het opleidingsbudget:

partner
partner
partner
partner
partner

Staat je werkgever er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK