Life Safari docent

Leren, groeien en leven vol passie

Onze wens

Zou het niet fijn zijn dat dit de enige pagina van onze website was? Dat alle andere trainingen overbodig waren? Dat we op school al leerden te ontdekken wat de belangrijkste doelen zijn in ons leven? Dat je je hart volgt,en leert dat dat je verder brengt? Zelfvertrouwen te krijgen en vol passie die dingen gaat doen die JIJ wilt doen, zien en beleven.

Dat is onze wens, om kinderen dit vanuit school mee te geven. Help je mee?

Ben jij docent en is dit ook jou wens kom ons dan helpen om op een positieve en effectieve manier met behulp van de Big Five for Life™ methode leerlingen in hun kracht te zetten.

De beproefde methode

De Big Five for Life methode focust zich op de vijf allerbelangrijkste dingen die je wilt doen, zien en beleven. Leren leven vanuit mogelijkheden. Focus op die zaken die je het allerliefste doet en waar je invloed op hebt. Elke dag beleven als een feestje. Zodat leren leuk is omdat het je dichter bij je doelen brengt.

Vind je iets leuk, dan leer je het vanzelf.

Loesje

Hoe je werkt als gids

Als Safari Life Gids help je op inspirerende wijze leerlingen met behulp van de Big Five for Life methode  succesvol te zijn en hun hart te volgen. Een mooie toekomst te bieden waarin  zij al hun talenten kwijt kunnen. Jongeren elke dag voeden met jouw positieve energie. Betekenisvol zijn krijgt zo extra waarde.

De school leidt Life Safari gidsen op en zet ze in om les te geven om zoveel mogelijk jongeren te inspireren en te motiveren.
De bestaande programma’s zijn op dit moment voor het vervolgonderwijs.
We zijn druk bezig om ook in het basisonderwijs programma’s te ontwikkelen.

Met twee krachtige programma’s:

Ben jij dit? Of wil je zo'n gids zijn? Meld je aan als Life Safari docent, of vraag informatie op

Onze referenties

partner
partner
partner
partner
partner
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK