Schoolteamontwikkeling

Als leerkracht ben je een groot deel van de dag zelfstandig met je leerlingen bezig. Tegelijk ben je onderdeel van het team van je school. Hoe haal je het beste uit beide?

Die ene leraar…

Je hebt de herinnering vast zelf nog: aan die ene docent die zo gepassioneerd kon vertellen. Diegene die het zo kon uitleggen dat iedereen het ineens begreep. Die jou deed verwonderen over het leven. Die de basis legde voor hoe jij nu over de dingen denkt.

Die ben je nu zelf!

Die ene docent van toen, die ben je nu zelf. De jongeren die jij in je klas hebt zullen zich jou later herinneren als degene die hen leerde over het leven. Wat geef je ze mee? Waar waarschuw je ze voor? Hoe geef je ze net genoeg prikkels om ze daarmee zelf het leven te laten ontdekken? En hoe stem je dat als school, als team met elkaar af?

"Als docent heb jij een unieke kans om jouw waarden over te dragen op komende generaties!"

Schoolteamontwikkeling

Samen aandacht besteden aan wie we zijn, waar we naar toe willen en waarom. Dat is waar Big Five for Life™ schoolteamontwikkeling over gaat. Ambitie en betrokkenheid zijn belangrijke onderwerpen. Je doelen opstellen vanuit een gezamenlijke visie. Focus aanbrengen en de nadruk leggen op waar het daadwerkelijk om gaat. Als team en voor ieder individueel.

Gezamenlijke visie

Als team ontdek je de antwoorden op:

  • Wie zijn wij en waar staan wij voor?
  • Wat willen wij bijdragen?
  • Hoe gaan wij ons unieke potentieel ontwikkelen?
  • Wat is ieders rol daarin?
  • Hoe kan ik zelf excelleren binnen het team?
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK