De kern van onze coaching methode Big Five for Life

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Mijn naam is Baukje Bonsma, directeur Empowerment bij Big Five for Life™. En ik val gelijk maar met de deur in huis.

Heb je een paar minuten tijd voor mij? Een paar minuten van je tijd, die je inzichten kunnen geven over je leven. Misschien life-changing, misschien confronterend of ontroerend. Ook al heb je nu misschien haast en weinig tijd. Doe jezelf, maar in eerste instantie mij een groot plezier en kijk naar onderstaande video. Laat even alles van je af vallen, vergeet even de dingen om je heen en klik onderstaande video aan.

Museumfilmpje

Is het gelukt om in je eigen museum te kijken? Was het goed wat je zag? Of kan het beter? Zijn er nog dingen die je wilt veranderen in je leven? Wat wil jij nog doen, zien en beleven?

Je kan elke dag kiezen wat je in je museum zet. Maar zeker zo belangrijk, kiezen voor wat je niet meer wilt in je leven. Maak van elke dag een museumdag Je bent je eigen regisseur.

TIP

Schijf elke avond je museummomentje van de dag op in een boekje. Maakt niet uit hoe groot of klein. Een mooi gesprek, een glimlach van een kind of misschien heb je zelf iemand blij gemaakt, schrijf het op. Je leert je zelf bewust te kijken naar die dingen die belangrijk zijn.

Ik wens je in ieder geval vandaag een prachtige museumdag toe.

Wil je meer inspiratie klik dan op een van onderstaande buttons.

Voor jouVoor bedrijven knop Voor scholen knop

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK