The Big Five for Life

Wat is de Big Five van jouw business?

Het aanbod van Big Five For Life – businesscoaching

Spargesprek

Behoefte aan écht goed bedrijfsadvies van een expert? Vraag vrijblijvend een spargesprek aan met een van onze businesscoaches en krijg direct handvatten voor een ijzersterk team.

Vrijblijvend sparren?

Whitepaper

Vernieuwende en verfrissende informatie over leiderschap, werkgeluk en teambuilding. Gebundeld in een overzichtelijke online whitepaper. Download hem nu tijdelijk gratis.

Download gratis de whitepaper

Inspiratieworkshop

Heeft je team weer een boost nodig? Zoek niet verder! Onze businesscoaches staan te popelen om in een dag(deel) jouw team weer te laten bruisen en te motiveren, waardoor ze op een leuke, laagdrempelige manier uit de sleur getrokken worden.

Inspiratieworkshop

Teamontwikkeling

Ontdek waar jullie als team naartoe willen. Wat de stip op de horizon is. Een concreet en helder doel waar je samen aan wilt werken. Dit vertaalt in een praktisch actieplan dat past bij jullie als team en de organisatie. Voor meer werkplezier, impact en resultaat.

Teamontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Ken jij de ‘Purpose’ van je organisatie en van jezelf? De reden waarom je onderneemt? Wat jouw business uniek en onderscheidend maakt? En hoe past dit bij jouw persoonlijke drijfveren en doelen? Ontdek de 5 stappen naar meer impact, groei en succes.

 

Organisatieontwikkeling

MKB-traject

Zie je het voor je? Over 6 maanden bruist je business weer. En niet zomaar zoals veel beloftes gedaan worden, maar écht rendabel zijn. Weer houden van je business. Niet alleen voor het geld, maar ook omdat je er energie van krijgt. Meer dan wat je erin stopt. Ontdekken wat dat is? Ga voor het MKB-traject: Maximale Kickstart voor je Business.

MKB-traject

Studie Safari

Nederland telt ruim 1.200 beroepsopleidingen, MBO en HBO. Hoe weet je dan, als je jong bent, al wat je moet kiezen? Dit traject is speciaal opgezet voor jongeren die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het kiezen van een beroepsopleiding. Immers: een opleiding biedt de fundering voor je toekomst. Tijdens dit 3+ maanden traject kom je erachter welke opleiding bij jou past, wat jouw talenten zijn en waar jij energie van krijgt. Lees snel verder!

Studie Safari

 • Wat is Big Five for Life Business?

  Wij zijn ontstaan en gegroeid aan de hand van de wereldbekende coachingsmethode Big Five for Life. Een methode die begon bij bestseller schrijver John Strelecky.
  Hij was op vakantie in Afrika en ging op Safari. Hier bedacht hij de methode van Big Five for Life, namelijk je safari is niet succesvol als je niet elk dier behorend tot de Big Five hebt gezien. En zo werkt het in het echte leven en in je organisatie ook vindt John. Als jij jouw leven indeelt naar je vijf grootste levensdoelen, ben je gelukkiger en ervaar je meer welzijn.
  John Strelecky heeft meerdere bestsellers geschreven, die miljoenen keren zijn verkocht en vertaalt in 41 verschillende talen.

  Ontdekken wat jouw Big Five for Life is, geeft een verrassende, maar vooral energieke ervaring. Juist wanneer je op een punt bent gekomen dat de energie even ‘op’ is, .

  Samen wordt er gekeken naar jouw vijf levensdoelen, jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw Reden van Bestaan.

  Laat je verrassen, het is het waard.

 • Tot de kern komen met jouw business

  Wat maakt jouw organisatie speciaal?
  Slechts een kleine hoeveelheid mensen kan daar antwoord op geven. We zijn ons er immers vaak niet van bewust.

  De Big Five for Life methode haalt met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen het onderbewuste naar boven.

  En dankzij dit kunnen we uiteindelijk antwoord geven op de vraag: Wat maakt jou speciaal? Waarom ben jij hier en wat wil jij nog doen, zien en ervaren in dit leven?

  Het is tijd om stappen te maken. Stappen vooruit, richting jouw unieke Big Five.

 • Aanbod voor bedrijven en individuen

  Ieder zijn of haar Big Five for Life is uniek en speciaal. Zo hebben wij ook voor ieder wat wils binnen ons aanbod. Je bent niet alleen. Onze ervaren coaches helpen je op weg naar een nieuw begin. Een nieuw begin waarin jij invulling geeft aan je eigen leven, het is tenslotte van jou!

  Zo lees je hier alle informatie over onze vijf weken durende online training: De Experience. Blaas weer nieuwe energie in je leven en volg de training waar en wanneer je maar wilt.

  Onze grootste succes is de Life Safari workshop. Een unieke workshop met twee inspirerende en leerzame live dagen. Tijdens de Life Safari halen we alles naar boven en ontdekken we samen jouw Big Five for Life, je reden van bestaan en hoe jij deze kan integreren. Niet alleen dat, maar daarnaast ontvang je nog 3 maanden coaching, zodat jij alles eruit haalt wat erin zit. Meer weten? Klik dan hier en lees alles over de Life Safari.

  Ben jij al bekend met LifeTime? Want naast de Experience en de Life Safari hebben we ons allernieuwste product gelanceerd. Namelijk het unieke vijf-sterren jaarprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.
  In dit jaarprogramma zit alles om jou, doormiddel van de Big Five for Life methode, te brengen naar de beste en krachtigste versie van jezelf. In LifeTime neemt een jaar lang een coach je mee aan de hand en heb jij alle tools binnen handbereik tot een fantastisch en geluk leven.
  Meer weten over LifeTime? Klik dan hier. 

 • 100% garantie

  Bij ons krijg je altijd 100% garantie dat jij je eigen Big Five for Life helder hebt, je je eigen museum ontdekt en weet te vullen met mooie herinneringen en doelen.
  Laat je verrassen, het is het waard.

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK