The Big Five for Life

Wat beweegt jou nu echt? Waar liggen jouw hartenwensen?

Het aanbod van Big Five For Life

Experience | 5 weken online coaching
Snel verandering in je leven

Krachtige online zelfontwikkeling in je eigen tijd, waar en wanneer je wilt met een bewezen methode.

In 5 weken inzicht in jezelf, start nu!

Meer over de Experience (online training)

aanbod big five for life

Persoonlijk Groei Programma: Life Safari | 3+ maanden coaching
Verdieping met hulp van je coach

Voor eens en voor altijd écht weten wat je wilt in je leven!
100% garantie dat je antwoord krijgt op de vragen: wie ben ik en wat wil ik doen, zien en ervaren in mijn leven.
In 3+ maanden inzicht in jezelf én je persoonlijke missie plus de 5 belangrijkste doelen in je leven.

Je krijgt een heel nieuw perspectief op je leven en hoe je dat gaat invullen!

Meer over het Persoonlijk Groei Programma

Life Time | 12 maanden intensieve coaching
Het maximale uit je leven halen

Persoonlijke groei op eigen tempo met je privé coach.
Het unieke jaarprogramma dat jou in je kracht zet op het gebied van bewustwording, werk, leven, vitaliteit en vrijheid
Het 5 sterren jaarprogramma met een mix van 1-op-1 coaching, groepscoaching én tools om direct vanaf dag één in je leven toe te passen.

Meer over het jaarprogramma LifeTime

lifetime cursus persoonlijke ontwikkeling

Loopbaancoaching | al 12.000+ mensen geholpen aan hun droombaan

Denk jij ook dat je droombaan ver buiten handbereik ligt? Laat ons je dan even liefdevol wakker schudden, want ook jouw droombaan ligt voor het grijpen! Het enige wat je hoeft te doen, is ontdekken wat precies jouw droombaan is en wat je ervoor nodig hebt om die droom na te jagen. En dat hoef je niet alleen te doen. Onze loopbaancoaches staan voor je klaar.

Meer over loopbaancoaching

 

 • Wat is Big Five for Life?

  Wij zijn ontstaan en gegroeid aan de hand van de wereldbekende coachingsmethode Big Five for Life. Een methode die begon bij bestseller schrijver John Strelecky.
  Hij was op vakantie in Afrika en ging op Safari. Hier bedacht hij de methode van Big Five for Life, namelijk je safari is niet succesvol als je niet elk dier behorend tot de Big Five hebt gezien. En zo werkt het in het echte leven ook vindt John. Als jij jouw leven indeelt naar je vijf grootste levensdoelen, ben je gelukkiger en ervaar je meer welzijn.
  John Strelecky heeft meerdere bestsellers geschreven, die miljoenen keren zijn verkocht en vertaalt in 41 verschillende talen.

  Ontdekken wat jouw Big Five for Life is, geeft een verrassende, maar vooral energieke ervaring. Juist wanneer je op een punt bent gekomen dat de energie even ‘op’ is, .

  Samen wordt er gekeken naar jouw vijf levensdoelen, jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw Reden van Bestaan.

  Laat je verrassen, het is het waard.

 • Het onbewuste bewust maken

  Wat maakt jou speciaal?
  Slechts een kleine hoeveelheid mensen kan daar antwoord op geven. We zijn ons er immers vaak niet van bewust.

  De Big Five for Life methode haalt met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen het onderbewuste naar boven.

  En dankzij dit kunnen we uiteindelijk antwoord geven op de vraag: Wat maakt jou speciaal? Waarom ben jij hier en wat wil jij nog doen, zien en ervaren in dit leven?

  Het is tijd om stappen te maken. Stappen vooruit, richting jouw unieke Big Five.

 • Aanbod

  Ieder zijn of haar Big Five for Life is uniek en speciaal. Zo hebben wij ook voor ieder wat wils binnen ons aanbod. Je bent niet alleen. Onze ervaren coaches helpen je op weg naar een nieuw begin. Een nieuw begin waarin jij invulling geeft aan je eigen leven, het is tenslotte van jou!

  Zo lees je hier alle informatie over onze vijf weken durende online training: De Experience. Blaas weer nieuwe energie in je leven en volg de training waar en wanneer je maar wilt.

  Onze grootste succes is de Life Safari workshop. Een unieke workshop met twee inspirerende en leerzame live dagen. Tijdens de Life Safari halen we alles naar boven en ontdekken we samen jouw Big Five for Life, je reden van bestaan en hoe jij deze kan integreren. Niet alleen dat, maar daarnaast ontvang je nog 3 maanden coaching, zodat jij alles eruit haalt wat erin zit. Meer weten? Klik dan hier en lees alles over de Life Safari.

  Ben jij al bekend met LifeTime? Want naast de Experience en de Life Safari hebben we ons allernieuwste product gelanceerd. Namelijk het unieke vijf-sterren jaarprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.
  In dit jaarprogramma zit alles om jou, doormiddel van de Big Five for Life methode, te brengen naar de beste en krachtigste versie van jezelf. In LifeTime neemt een jaar lang een coach je mee aan de hand en heb jij alle tools binnen handbereik tot een fantastisch en geluk leven.
  Meer weten over LifeTime? Klik dan hier. 

 • 100% garantie

  Bij ons krijg je altijd 100% garantie dat jij je eigen Big Five for Life helder hebt, je je eigen museum ontdekt en weet te vullen met mooie herinneringen en doelen.
  Laat je verrassen, het is het waard.

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK