Life Safari

Nieuw perspectief op je leven en hoe je dat invult

Life Safari workshop

Vermoeid? Gestrest? Onrustig gevoel?
Wij helpen je!

Het is tijd om weer terug te komen bij jezelf. Welke vijf dingen zijn voor jou het belangrijkst? En ja, je mag er maar vijf noemen. De kans dat je een rijtje van tien dingen kunt opnoemen, is aannemelijk. Maar dáár krijg je juist stress van. Want je vindt je familie belangrijk, je vrienden, sporten, je huis, dieren, hobby’s, je werk, alles. En om dat in 24 uur te proppen? Na-ah. Dat werkt niet. Want tijd voor jezelf is minstens zo belangrijk.

Met het 3+ maanden programma ontdek je tijdens 2 live workshopdagen jouw vijf levensdoelen: jouw Big Five for Life. Daarnaast krijg je nog 3+ maanden e-coaching met inspirerende (thuis)oefeningen zodat je je Big Five for Life ook daadwerkelijk in het dagelijks leven in de praktijk brengt.

Ontdek jouw vijf belangrijkste levensdoelen

Voor eens en voor altijd écht weten wat je wilt in je leven.
100% garantie dat je antwoord krijgt op de vragen: wie ben ik en wat wil ik doen, zien en ervaren in mijn leven.

Voor wie is de Life Safari?

Voor jou, als je:

 • Dat irritante stress-gevoel hebt terwijl je rustig op de bank zit;
 • Moeilijk keuzes kunt maken;
 • Het gevoel van vrijheid kwijt bent, terwijl je wel vrij bent;
 • Niet weet wat jou nu echt gelukkig maakt;
 • Nog niet ontdekt hebt wat jouw persoonlijke missie is en daar benieuwd naar bent;
 • Je wilt leven vanuit duidelijke doelen, focus en een helder kompas;
 • Je het gevoel hebt dat dit leven veel meer te bieden heeft dan wat jij er nu uit haalt;
 • Je wilt altijd vanuit je hart leven en niet meer vastlopen op de rotonde van het leven;
 • Inzichten wilt ontdekken in wat jouw stil laat staan en in beweging brengt;
 • Jezelf wil ontmoeten en volledig in je kracht staan;
 • (weer) Geluk, vreugde en plezier wilt voelen in je leven.

Let op: Heb jij altijd alles perfect onder controle en heb je nooit dat onrustige gevoel? Dan is deze training niet voor jou.

“Ik zou willen dat ik dit véél eerder had gedaan”

Marieke is 56 jaar als ze besluit dat het ‘nu echt genoeg is geweest’. Haar werk slurpt energie, thuis is ze niet zichzelf en de sleur speelt haar parten. Verslagen mailt ze ons: “Ik heb alles, een dak boven m’n hoofd, een baan, gezonde kinderen, en tóch voelt het alsof er iets mist. Alsof ik veel meer uit het leven kan halen dan wat ik nu doe… Ook voel ik continu die onrust terwijl ik rustig op de bank zit. Kunnen jullie me helpen?”

Je begrijpt dat ons hart een sprongetje maakt als we dit soort mails binnenkrijgen. A, omdat we dolblij zijn als mensen open en eerlijk zijn en onder ogen zien dat dit leven niet ‘eventjes overnieuw’ gedaan kan worden en B, omdat deze eerste stap de belangrijkste uit je leven kan zijn.

We mailen Marieke direct terug: Als je écht weer wilt ontdekken, wat jou gelukkig maakt, moet je de Life Safari volgen. Da’s twee dagen intensief met jezelf en een coach aan de slag in groepsvorm, om vervolgens 3+ maanden e-coaching te krijgen met inspirerende oefeningen om al het geleerde in de praktijk te brengen. Dus niet alleen 2 dagen tips en red jezelf er maar mee, maar doelgericht stappen zetten richting… jezelf! Want dat is precies wat je gaat ontdekken: wat JOU beweegt, wat JOU gelukkig maakt en hoe JIJ dit leven weer met beide handen aangrijpt.

Marieke deed mee aan de eerstvolgende Life Safari en na twee enerverende dagen kwam ze bij ons. “Wat had ik graag gewild dat ik dit véél eerder had gedaan… De eye-openers, mijn eigen passies, alles klopt. Alles valt op z’n plek. Dit heeft me écht geholpen om die sleur te doorbreken en weer te starten met leven!”

EERSTVOLGENDE WORKSHOPS:

november, 2022

Life Safari workshop

3+ maanden e-coaching na je live workshop

Waarom 3+ maanden? Heel simpel. Onderzoek heeft uitgewezen dat het gemiddeld 90 dagen duurt voordat je ‘nieuwe dingen’ in de praktijk jezelf eigen kunt maken. En wij helpen je daar graag bij! Daarom houdt dit na 2 dagen niet op, maar krijg je ruim 3+ maanden e-coaching erbij 🙂

Over Big Five for Life

John Strelecky is de grondlegger van Big Five for Life. Zijn eigen reis begon in Afrika tijdens een safari. En zoals veel reizigers weten, je safari is pas succesvol als je alle vijf dieren behorend tot de Big Five hebt gezien. Tijdens deze reis realiseerde John Strelecky dat dit in het echte leven ook zo werkt. Je leven is pas succesvol als je precies weet wat je wilt, focus hebt en ontdekt hoe jij jouw leven kan indelen naar je vijf grootste hartenwensen. John schreef bestsellers en zo geschiedde. Big Five for Life was geboren. Samen met alle gecertificeerde Big Five for Life coaches wereldwijd helpen wij miljoenen mensen het verschil te maken door hun Big Five for Life te leven. Onze fantastische methodiek werkt altijd, overal en bij iedereen. Daarom bieden wij altijd 100% garantie.

Verzeker jezelf nu van een plekje.

 

Direct aanmelden

TIJDELIJKE SUPER KORTING

Van 1.590 euro nu voor slechts 845 euro!

Ontdek tijdens de online Life Safari in 2 dagen wat jou beweegt, hoe jij meer geld bespaart, tijd overhoudt en doet waar jij gelukkig van wordt. Je ontvangt daarnaast nog 90 dagen e-learning om jouw Big Five for Life (jouw vijf levensdoelen) perfect in te passen in jouw leven. Over een jaar ben je jezelf zo dankbaar voor dit besluit. Je doet jezelf dit prachtige geschenk cadeau waar je de rest van je leven plezier van hebt. Het wordt dan zo eigen, net als tanden poetsen en fietsen.

MELD JE NU AAN VOOR DE LIFE SAFARI

Life Safari workshop

DANIËLLE LEERDE DENKEN MET HAAR HART

“Deze ontdekkingsreis naar mijn waarom en mijn vijf grootste levenswensen, raad ik iedereen aan. Zoveel mensen zijn verloren in de alledaagse dingen en zijn hun eigen dromen en doelen vergeten. Ga weer (her)ontdekken waarom jij hier bent. Waarom jij er mag zijn en hoe jij straks terugkijkt op een leven vol kostbare herinneringen.
Elke dag denk ik aan mijn Big Five for Life. Ik weet welke bergen ik wil beklimmen en belangrijker ik weet hoe en waarom ik precies op het topje van deze berg wil gaan staan!”

Lees het hele verhaal van Daniëlle Daniëlle

Reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

LET OP: JOUW WORKSHOP KAN WORDEN VERGOED

Big Five for Life™ is CRKBO geregistreerd. Deze workshop is door het CRKBO erkend in het kader van beroepsontwikkeling. Dit betekent dat de opgedane kennis bijdraagt aan het beter functioneren in je huidige of toekomstige beroep en dat je hiermee gemakkelijker de juiste keuzes kunt maken.

De workshop kan worden vergoed. Dit betekent dat je (een deel van) de workshop niet zelf hoeft te betalen, maar dat jouw werkgever dit doet. Vanuit bijvoorbeeld een opleidingsbudget of persoonlijk budget. Ook zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Ben je nieuwsgierig naar wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen? Vraag hier een gratis intakegesprek aan!

Voor alle mogelijkheden wat betreft vergoedingen, neem gerust contact met ons op via info@bigfiveforlife.nl. Vermeld hierin duidelijk jouw situatie, dan kijken wij of je in aanmerking komt voor een vergoedingsregeling.