LifeTime - hét vijf-sterren programma voor persoonlijke groei

In 1 jaar tijd meer geluk, focus, kracht en zelfvertrouwen

PERSOONLIJKE GROEI MET LIFETIME

Wat je ook doet op dit moment: je hebt een doel in je leven nodig. Tijd besteden aan jezelf. Focus op dingen die je leuk vindt. Want dat is wat dit leven is: het is jouw korte tijdsbesteding op deze aarde. Het is geen generale repetitie die je nog eens overnieuw kunt doen, wanneer je maar wilt. Met behulp van LifeTime helpen we jou binnen 1 jaar in het verkrijgen van meer geluk, focus, kracht en zelfvertrouwen. Persoonlijke groei behaal je met LifeTime.

WEER VOELEN DAT JE LEEFT

Reken af met onzekere gevoelens, twijfels in je leven en die verrekte sleur. Je verdient veel meer dan dat. Je verdient een leven waar jij centraal staat, gelukkig bent en zelfvertrouwen uitstraalt. Want alleen als jijzelf lekker in je vel zit, kun je anderen helpen.

Het resultaat? Jouw beste versie worden en weer voelen dat je leeft, zonder jezelf te verliezen. Dat wil je.

Rust in je hoofd. Doelen in je hart. Perspectief in je leven.

Dit leven draait om jou. Jouw keuzes, jouw mening, jouw wensen.

HOE ZIET JOUW KOMENDE JAAR ERUIT? BEPAAL HET ZELF.

Aan de slag! Tijd om de vijf belangrijkste pijlers in je leven bij de kop te pakken en een flinke boost te geven.

Vraag nu gratis de brochure aan en ontdek alles over dit exclusieve jaarprogramma voor persoonlijke groei!

Logo big five licht

30+ enthousiaste coaches met een rugzak vol ervaring

25+ jaar succesvol ondernemerschap

50.000+ effectieve coachingstrajecten

DE 5 PIJLERS:

Lifetime training thema Leef!

Stel je eens voor dat alle momenten en herinneringen in jouw leven vastgelegd worden. Foto’s en video’s van jouw leven. Die vrolijke en minder vrolijke dingen vormen samen een museum. Niet zomaar een museum, maar jouw levensmuseum. Als je er straks niet meer bent, hangt jouw museum vol en loop jij er doorheen. Wat zie je allemaal? Welke momenten en herinneringen had jij liever niet in je museum zien hangen?

Velen van onze keuzes zijn gemaakt op basis van anderen. En dat is zonde! Het is jouw leven, die jij zelf mag invullen. Jij verdient het om trots door je museum te wandelen, terugkijkend op veel mooie momenten. Het leven is te kort om niet gelukkig te zijn. En daarom nemen wij jou mee op reis en zorgen wij dat jij weer mooie museummomenten maakt en het leven weer vult, zoals jij dat wil.

Lifetime training thema Vitaliteit

Jouw leven draait om je energie. Van vakanties, tijd met je familie en het uitvoeren van je hobby’s krijg je energie. Maar er zijn ook veel dingen in het leven die je energie kosten. Elke dag weer moet er een balans zijn in energie geven en nemen, zodat jij je optimaal voelt. Je wilt niet meer doodmoe op de bank ploffen na een werkdag.

Er zijn nog zoveel dingen die je wilt ondernemen, maar je hebt er de energie niet voor. Het leven voelt passieloos en saai. Daar gaan wij verandering in brengen! We laten je ontdekken wat jij echt uit het leven wilt halen en hoe jij inzicht krijgt in je eigen energie. Zodat jij weer de dingen kan doen, die je echt wilt doen.

Lifetime training thema Werk

Werk, een grote factor in ons leven, of we nu een baan hebben, vrijwilligerswerk doen of zoekende zijn. De meeste van onze tijd besteden we op ons werk. Kostbare tijd die je niet meer terug kan krijgen. Daarom kan jij er niet onderuit om je werksituatie eens onder de loep te nemen. In de oefeningen tijdens deze pijler ga je ontdekken wat jouw relatie met je werk betekent. Wat kan er beter en waar word jij gelukkig van.

Met als doel om een gezonde werk-privébalans te creëren, waar jij je goed bij voelt.

Lifetime training thema Bewustwording

Regelmatig vliegt te tijd voorbij. Je staat op, begint aan je drukke werkdag, rijdt ’s avonds weer naar huis, snel eten op tafel zetten, om vervolgens na een avondje tv, in slaap te vallen.

Heb je überhaupt wel stil gestaan bij de mooie momenten van de dag? Was je wel echt aanwezig?

Al je dromen en doelen blijven in je hoofd. Je zit vast in de dagelijkse sleur en stelt de belangrijke dingen in het leven uit. Je houdt je vast aan dat je ooit wel weer eens iets gaat doen waar je vlinders van in je buik krijgt, maar ondertussen wacht je op het ‘juiste’ moment. Wij kunnen je vertellen dat het juiste moment niet is wanneer je genoeg geld hebt, of meer tijd hebt of als de kinderen het huis uit zijn. Het juiste moment is nu.

Wij gaan je de bewustwording laten ontdekken tot het zien èn grijpen van kansen in het leven. Zodat jij jouw dromen en doelen werkelijkheid kan laten worden.

Lifetime training thema Vrijheid

Je bent het waard om gelukkig te zijn en de beste versie van jezelf te leven. Als je het niet nu doet, wanneer dan? Een jaar lang investeren betekent voor altijd profijt. Wij ondersteunen je in elke struikelblok, patroon en overtuiging en brengen jou naar wat jij verdient: Iemand die leiderschap neemt over zijn of haar eigen leven, vol van bewustzijn over je mindset en de kansen in het leven, met volle energie om elke situatie zelfverzekerdheid aan te gaan, een werk-privébalans te ervaren en alle vrijheid te voelen om te zijn wie je bent.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Stefan:

“Big Five for Life heeft mij enorm geholpen om in te zien welke dingen belangrijk zijn voor mij. Het was een waar cadeau voor mezelf en elke cent is het meer dan waard. Iedereen zou dit moeten doen.”

marieke lifetime

Bernadette:

“Big Five for Life hielp mij met ontdekken wat ik écht wil. Het was een kraakheldere aanpak die je nooit meer loslaat, omdat het écht van jou is. Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.” 

OVER BIG FIVE FOR LIFE

De wereldwijd, bekende methode van Big Five for Life heeft al veel successen op haar naam staan. Samen met alle coaches willen wij miljoenen mensen helpen het verschil te maken door hun Big Five te leven. Je vijf belangrijkste levensdoelen.

Van carrièrebeurzen tot workshops, opleidingen en trainingen door Nederland en België: overal hebben wij mensen al mogen laten ontdekken waarom zij hier op aarde zijn en wat hen gelukkig maakt. Onze fantastische Big Five for Life methodiek werkt altijd, overal en bij iedereen. Denk bijvoorbeeld ook aan loopbaancoaching, business coaching en studiekeuzeprofielen. Daarom passen we de Big Five for Life methode ook toe in een effectief, laagdrempelig en bruikbaar jaarprogramma. Er zijn genoeg boeken geschreven over ‘hoe’ jij gelukkiger in het leven zou moeten staan, maar wij helpen jou met ‘wat wil je écht’ en ‘wie kunnen jou helpen met die reis’.

Een proces van vallen, maar nog veel meer van opstaan. Geen perfecte reis, maar wel met een perfecte eindbestemming: De beste versie van jou als mens! Ga jij met ons mee op reis om persoonlijke groei te realiseren?

VRAAG DE GRATIS LIFETIME-BROCHURE AAN