coach-photo

"Dream Big, Work hard, Stay focused and surround yourself with good people"

LifecoachLoopbaancoach Jenny Peters

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen van betekenis wil zijn. Ik ben ervan overtuigd dat van betekenis zijn te maken heeft met zingeving en bijdragen.  Ik ben ervan overtuigd dat zingeving en bijdragen fundamentele behoeftes zijn van de mens en dat het vervullen van die fundamentele behoeftes mensen gelukkig maakt. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal op zoek zijn naar dit geluk. Ik ben ervan overtuigd dat ik kan helpen bij die zoektocht. Helpen bij die zoektocht vind ik zinvol en betekenisvol. Daar word ik gelukkig van.

Jenny Peters

Mijn Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.

Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen.

De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Om te onderzoeken wat ze nodig hebben om lekker aan het werk te blijven. Voor groei, plezier en voldoening.

Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan het persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Het Big Five for Life concept is een krachtige en inspirerende basis bij de pitstop. Eerst ontdekken wie je bent en wat je nog wilt om dit vervolgens te koppelen aan je talenten en werksituatie. Zodat jij kunt doen waar je blij van wordt en energie van krijgt.

 Verder op mijn pad werd ik geinspireerd door het boek The Big Five for LifeTM van John Strelecky; ontdek de vijf dingen die voor jou belangrijk zijn, die jij (nog) wilt doen, zien en ervaren in het leven. Een wereldwijd beproefd concept wat mij heeft doen besluiten de coachopleiding bij Big Five for Life te gaan volgen. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd Big Five for Life coach en zet ik de methodiek in bij life- en loopbaancoaching. Daarnaast ondersteun ik organisaties om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen.

Midlife Pitstop
Mijn focus op de midlife heeft alles te maken met mijn eigen ervaring met die periode. Zeker geen crisis maar absoluut een woelige periode waarin ik heel sterk op zoek was naar zingeving en betekenis. En naar antwoorden op de vragen Wie ben ik? en Wat wil ik nog? Het heeft geleid tot mijn eigen bedrijf. Mijn missie is:

iedereen halverwege het leven een pitstop om te bepalen of hetgeen we doen (en laten) nog wel bijdraagt aan ons levensgeluk

Inzicht en eventueel van koers veranderen maakt dat we met vernieuwde focus en energie verder kunnen.

Mijn Big Five for Life is BLOEI:

B  Band met mijn dierbaren
L  Leren
O  Oordeelvrij leven
E  Eigenaar zijn van mijn leven
I Inspireren

In 2019 kreeg de ik kans John Strelecky, grondlegger van Big Five for Life, te interviewen. Dat was gaaf! Bekijk het interview in de video hieronder waarin John vertelt over zijn ervaringen met de midlife en vertelt welke tips hij voor je heeft.

Heb jij behoefte aan een pas op de plaats om te onderzoeken wat je nodig hebt om lekker aan het werk te blijven? Een plan te hebben voor je professionele toekomst? Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik help je er graag bij.

Midlife Pitstop

 

Agenda

Geen evenementen

Contactgegevens

Telefoonnummer:06-10512110

E-mailadres:jenny@midlifepitstop.nl

Adres:Boogaardstraat 6 Velp

Volg me via:

Hartelijke groet, Jenny

Contactformulier