Alles is liefde

lachende babyAlles is liefde

Sinds een paar maanden ben ik oma van prachtige kleindochter Mila. En dat is geweldig leuk. Ik ben natuurlijk super trots op deze kleine dame en mijn hart smelt als ik haar zie. Ik zie overal haar naam staan en hoop elke dag even een foto te krijgen als ik niet langs kan komen. Alles is liefde, ze is zo puur.

Wat mij opvalt als ik de foto van mijn kleindochter aan andere mensen laat zien, is dat er bij diegene gelijk een glimlach op het gezicht komt. Je wordt er gewoon vrolijk en blij van. Zet maar eens een baby in het midden van de kamer in een Maxi cosy of wipstoeltje. Iedereen gaat eromheen zitten en roept om de aandacht van de baby (YouTube waardig materiaal kan ik je zeggen). Iedereen geniet en al je zorgen vallen even weg, je bent helemaal in het NU.

Nu zijn we allemaal baby geweest maar er zijn veel dingen die we niet meer van nature doen nu we volwassen zijn. Ik heb Mila eens goed geobserveerd en ik kwam met een top 10

Wat kunnen we van Mila en baby’s in het algemeen leren;

  1. Lach en geniet.
  2. Ontdek de wereld en je eigen mogelijkheden.
  3. Luister meer dan je spreekt.
  4. Neem risico en verwacht succes.
  5. Leef in het nu.
  6. Heb lief zonder angst en oordelen.
  7. Vind geluk in de simpele dingen
  8. Beweeg; je kunt meer dan je denkt.
  9. Elke emotie is oké
  10. Groeien is vanzelfsprekend.

Er zijn vast nog veel meer lessen in de liefde die je van baby’s kunt leren. Heb je nog aanvullingen op dit rijtje, laat het me dan even weten.

Ik wens je heel veel persoonlijk babygeluk en liefde toe.

 

Ook interessant:

John Strelecky over liefde

 

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK